Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Statafel bedrukken

Bent u op zoek naar een unieke statafel voor tijdens uw evenement, of voor op kantoor? Bij Drukwerknodig kunt u heel gemakkelijk uw unieke statafel bedrukken. Maak het ontwerp en wij zullen zo snel mogelijk uw statafel bedrukken!

  • Hoge kwaliteit
  • Licht, stevig en duurzaam materiaal
  • Meerdere keren inzetbaar
  • Spoedlevering mogelijk
Begin Direct!
Statafel bedrukken

Origineel statafel bedrukken

Wat is nou leuker en opvallender dan een statafel met uw eigen logo en ontwerp? Bij Drukwerknodig kunnen wij een statafel bedrukken voor een voordelige prijs! Het is mogelijk om de tafel volledig zelf te ontwerpen. De statafel is 120 cm hoog. En het bovenblad heeft een doorsnee van 80 cm. De tafel staat op een stevige vierpoot.

Het materiaal wat wij gebruiken voor uw statafel is X-board. Dit is karton wat een honingraat patroon heeft. Dit maakt het een sterk, duurzaam en lichtgewicht materiaal. Ideaal voor een beurs of evenement. De tafel is gemakkelijk uit elkaar te halen. Hierdoor is de tafel is gemakkelijk mee te nemen. De statafel is echter niet geschikt voor buitengebruik.
 

Begin Direct!
Statafel bedrukken kleur

Hoe kan ik een statafel bedrukken?

Een statafel bedrukken gaat eenvoudig bij Drukwerknodig! Het enige wat u hoeft te doen is een ontwerp te maken in een ontwerpprogramma. Controleer wel of uw bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Indien u in InDesign werkt, bieden wij ook sjablonen aan. Zo hoeft u alleen binnen de lijntjes te ontwerpen.

Twijfelt u of uw ontwerp geschikt is? Dan kunt u het bestand door onze specialisten laten controleren. U krijgt dan een email met feedback hoe u het bestand het beste kunt aanpassen. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Wanneer er nog iets onduidelijk is of als u nog iets wilt vragen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.
 

Begin Direct!
Zelf statafel bedrukken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan zodat u uw statafel zo snel mogelijk kunt ontvangen. Wij kunnen snelle levertijden bieden, omdat wij alles in onze eigen drukkerij printen. Benieuwd wanneer u uw statafel kunt verwachten, bekijk dan onze actuele levertijden

Indien u uw statafel nog sneller nodig heeft, kunt u kiezen voor een spoedproductie. Uw bestelling krijgt dan voorrang op andere bestellingen. Zo heeft u uw bestelling nóg sneller in huis.

Gerelateerde producten

statafel-bedrukken

Statafel

v.a. € 52,22 - € 65,28 per stuk
beurswand-bedrukken

Beurswand

vanaf € 40,99
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 50,03 - € 55,59 per stuk