Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Statafel met logo

Staat u binnenkort op een beurs of een evenement en wilt u opvallen? Ontwerp dan nu uw unieke statafel met logo! De tafel is gemaakt van karton. Dat maakt de tafel stevig, duurzaam, lichtgewicht en heel makkelijk om in elkaar te zetten.

  • Meerdere keren inzetbaar
  • Lichtgewicht, stevig en duurzaam materiaal
  • Hoge kwaliteit
  • Full color bedrukking
Begin Direct!
Statafel met logo

Originele statafel met logo

Wilt u tijdens de volgende beurs écht opvallen? Ontwerp dan nu uw eigen statafel met logo! U kunt de tafel geheel zelf ontwerpen. Wanneer u klaar bent met ontwerpen, levert u uw ontwerp aan zodat wij uw statafel met logo zo snel mogelijk kunnen produceren!

De tafel is 120 cm hoog. Hij staat op een stevige driepoot. Het bovenblad heeft een doorsnede van 80 cm. De statafel met logo is gemaakt van X-board. Dit honinggraatkarton is een zeer sterk, duurzaam maar lichtgewicht materiaal. Het karton is zeer geschikt om te bedrukken en te snijden. De statafel met logo is niet geschikt voor buitengebruik.
 

Begin Direct!
Statafel met logo maken

Hoe kan ik een statafel met logo maken?

Bij Drukwerknodig is het heel makkelijk om zelf een statafel met logo te maken. U kunt zelf een ontwerp maken in een ontwerpprogramma. Zo bieden wij een sjabloon aan die u kunt gebruiken in InDesign. Maar wij hebben ook duidelijke aanleverspecificaties die u kunnen helpen met het ontwerpen van uw statafel met logo.

Twijfelt u of uw bestand geschikt is, dan kunt u tegen een meerprijs uw bestand door ons laten controleren. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat! Als er nog iets onduidelijk is, of wanneer u nog vragen heeft dan kunt u heel eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice.

Begin Direct!
Statafel met logo ontwerpen

Levertijden en service

Hier bij Drukwerknodig beschikken wij over onze eigen productieruimte. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit en snelle levertijden bieden. Bent u benieuwd wanneer u uw statafel kunt ontvangen? Bekijk dan onze actuele levertijden. Wist u dat u ook de bestelling gratis kunt ophalen bij onze fabriek in Groningen.

Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel. Tijdens het productieproces zien wij hier dan ook streng op toe! Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Dat kan via de email, per telefoon of via de chat rechtsonder in uw scherm.
 

Gerelateerde producten

statafel-bedrukken

Statafel

v.a. € 52,22 - € 65,28 per stuk
beurswand-bedrukken

Beurswand

vanaf € 40,99
tijdelijke-plafondhanger

Plafondhangers (tijdelijk)

v.a. € 1,28 - € 6,40 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk