T-shirt ontwerpen

Een T-shirt ontwerpen met uw eigen design? Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken een eigen T-shirt ontwerpen en laten bedrukken. Een T-shirt met eigen ontwerp bestellen kan al vanaf 1 stuk!

T-shirts kunnen worden gedrukt in verschillende kleuren en maten. Alle shirts bedrukken we in eigen huis en daarom kunnen we binnen één werkdag bedrukken en versturen. Start direct met ontwerpen!

  • Gemakkelijk online ontwerpen in onze Online Editor
  • Shirt bedrukken vanaf 1 stuk
  • Hoogwaardige kwaliteit en snelle levertijd
Begin direct
Gemakkelijk een eigen T-shirt ontwerpen!

Hoe kan ik een T-shirt ontwerpen?

Een T-shirt ontwerpen kan gemakkelijk via onze Online Editor. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen T-shirt:

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste type shirt
  2. Upload uw foto’s en plaats deze op het shirt
  3. Maak het ontwerp nog mooier door te kiezen uit verschillende cliparts, filters en tekststijlen
  4. Klaar met ontwerp? Voeg het shirt toe aan de winkelwagen en kies de gewenste maat en shirtkleur
  5. Rond de bestelling af en uw shirt wordt direct gedrukt

Liever een T-shirt ontwerpen via een eigen ontwerpprogramma? Bekijk dan onze aanleverspecificaties en Indesign-sjablonen voor onze T-shirts en start direct met ontwerpen!

Tip: het is ook mogelijk om PDF-bestanden drukklaar te maken via onze Online Editor. Upload het bestand onder het tabje ‘’Foto’s’’ en plaat het ontwerp direct op het shirt.

Begin direct
Een eigen T-shirt maken

Kwalitatieve shirts ontwerpen en laten bedrukken

Uw T-shirts worden bedrukt in onze eigen productiehal. Hierdoor kunnen we de kwaliteit waarborgen. We maken gebruik van de allernieuwste techniek en drukken shirts via onze digitale zeefdrukmachine. Het unieke aan deze techniek is dat we zowel voordelig in kleine en grote oplages shirts kunnen bedrukken en daarnaast ook nog met een snelle levertijd. 

U kunt shirts ontwerpen op een wit of zwart T-shirt. De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Liever een T-shirt maken in een andere kleur of in een bijzondere maatvoering? Neem dan direct contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden.

Snelle levertijd T-shirts

Wanneer u een shirt ontwerpt en laat bedrukken bij Drukwerknodig, bent u verzekerd van een snelle levertijd. Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen we u shirt snel bedrukken en versturen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor de spoedproductie-optie, waardoor uw shirts extra snel worden verstuurd. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Begin direct
T-shirts ontwerpen en bedrukken