Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Tafelkleed bedrukt

Wilt u een tafelkleed bedrukt hebben met een eigen ontwerp of in uw huisstijl? Bij Drukwerknodig kunt u heel gemakkelijk in de Online Editor een ontwerp maken. Wij zorgen er dan voor dat het tafelkleed bedrukt wordt met uw ontwerp.
 

  • Verschillende formaten
  • Beste kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zowel kleine als grote oplages mogelijk
Begin Direct!
Tafelkleed bedrukt

Waarom een tafelkleed bedrukt bestellen?

Organiseert u een personeelsfeest, of staat u op een beurs of evenement? Met een zelf ontworpen tafelkleed, valt u gegarandeerd op! We beschikken over 3 standaard formaten: 1000 x 1000 mm, 1000 x 1200 mm en 1500 x 1500 mm. Heeft u een ander formaat nodig? Maatwerk is mogelijk, neem dan contact op met onze klantenservice.

Begin Direct!
Zelf tafelkleed bedrukt

Hoe kan ik een tafelkleed bedrukt ontwerpen?

Het is super makkelijk om een ontwerp te maken voor uw bedrukte tafelkleed! In een paar eenvoudige stappen heeft u binnenkort uw tafelkleed bedrukt in huis.

  1. Open de Online Editor
  2. Kies het gewenste formaat
  3. Upload uw afbeeldingen, foto’s of logo’s
  4. Ontwerp uw tafelkleed volledig naar eigen stijl
  5. Voeg eventueel teksten of cliparts toe
  6. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en krijg het tafelkleed bedrukt thuisgestuurd!

Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt die u op een tafelkleed bedrukt wilt hebben? Dan kunt u dat PDF-bestand aanleveren. Controleer dan wel of het bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Twijfelt u of uw bestand geschikt is? Dan kunt u het bestand door ons laten controleren. U krijgt dan via een email feedback hoe u het bestand kunt verbeteren voor het beste resultaat.
 

Begin Direct!
Tafelkleed maken

Voordelig grote en kleine oplages drukken

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het printen van verschillende producten. Hierdoor hebben wij onze productieprocessen zo weten te optimaliseren dat wij heel gemakkelijk kunnen wisselen tussen grote en kleine oplages.

Wanneer u een grotere oplage bestelt, kunt u profiteren van volume kortingen! Deze kortingen worden automatisch verrekend.
 

Begin Direct!
Tafelkleed ontwerpen

Snel uw tafelkleed bedrukt in huis

Bij Drukwerknodig produceren wij alles zelf in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit en snelle levering garanderen. Benieuwd wanneer u uw tafelkleed bedrukt kunt verwachten? Bekijk dan onze actuele levertijden. Heeft u uw tafelkleed nog sneller nodig, dan kunt u ook kiezen voor een spoedproductie. Uw bestelling krijgt dan voorrang op andere bestellingen en is dan zo snel mogelijk bij u thuis!

Gerelateerde producten

tafelkleed

Tafelkleed

v.a. € 7,62 - € 8,70 per stuk
statafel-bedrukken

Statafel

v.a. € 52,22 - € 65,28 per stuk
placemats-drukken1

Placemats

v.a. € 0,21 - € 0,76 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk