Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Theeglas graveren

Wilt u een theeglas graveren? Dat kunt u laten doen bij Drukwerknodig. Het is toch ontzettend leuk als u iemand een theeglas met logo, naam of tekst te geven. Via onze Online Editor kunt u eenvoudig een ontwerp maken online. Indien u al een ontwerp heeft kunt u ook een PDF-bestand aanleveren.

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Eigen logo/naam
  • Volumekorting vanaf 2 stuks
Direct theeglas graveren
Theeglas graveren

Theeglas graveren met eigen ontwerp

Online een theeglas graveren kan eenvoudig bij Drukwerknodig. Via onze online software, genaamd de Online Editor, kunt u eenvoudig een eigen ontwerp maken voor op een theeglas. In de Online Editor heeft u verschillende thema’s waaruit u kunt kiezen. Deze thema’s kunt u naar eigen smaak wijzigen volledig naar uw wens. Zo kunt u zonder enige kennis van vormgeving een uniek theeglas maken!

Naast het ontwerpprogramma die wij bieden, kunt u ook ervoor kiezen om een ontwerp te maken via een andere tool. In dat geval levert u een bestand aan in de vorm van een PDF. Let hierbij wel op de aanleverspecificaties die wij hanteren.

Direct theeglas graveren
Theeglas graveren met logo

Theeglas graveren en bestellen

Een theeglas graveren en bestellen kan in een paar eenvoudige stappen. Deze stappen hebben wij voor u hieronder op een rij gezet:

  1. Open onze Online Editor
  2. Kies uit kant-en-klare thema’s of start met een blanco ontwerp
  3. Upload uw logo of ander ontwerp in het programma
  4. Voeg eventueel teksten en/of namen toe aan het ontwerp
  5. Klaar? Rond de bestelling af

Zodra u uw bestelling afrond wordt, starten wij met het produceren van uw gepersonaliseerde theeglas in onze interne productiehal. Zodra uw theeglas is geproduceerd komt het glas uw kant op!

Korting op theeglas graveren

U kunt uw theeglas bestellen in hoge en kleine oplage. Indien u kiest voor meerdere theeglazen kunt u profiteren van onze volumekorting. U kunt al profiteren van de volumekorting vanaf slechts twee theeglazen. Kortom geldt hoe hoger de oplage, hoe hoger de korting!

Glazen graveren

Naast een theeglas, kunt u bij Drukwerknodig ook andere glazen graveren met logo, naam of andere tekst. De glazen die u nog meer kunt graveren staan hieronder voor u opgesomd:

Kies een glas en start met het maken van uw glas!

Gerelateerde producten

Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk