Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Theeglas met logo

Bent u op zoek naar een plek waar u een theeglas met logo kunt bestellen? Dan bent u bij Drukwerknodig op de juiste plek. Bij ons kunt u eenvoudig een theeglas ontwerpen in onze Online Editor. Als u al een logo heeft voor op het theeglas kunt u ook een PDF-bestand aanleveren met uw logo.

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Volumekorting vanaf 2 stuks
  • Eigen logo en/of naam
Direct theeglas graveren
Theeglas met logo

Theeglas met logo maken

In onze Online Editor kunt u eenvoudig en snel een theeglas met logo ontwerpen. Zonder enige kennis van vormgeving kunt u eenvoudig een ontwerp samenstellen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende thema’s en cliparts. Ook kunt u uw eigen foto of tekst toevoegen. Zo maakt u uw theeglas met logo op een unieke wijze!

Naast dat u gebruik kunt maken van ons ontwerpprogramma, kunt u ook ergens anders een creatie voor op het theeglas maken. In dat geval levert u een PDF-bestand aan met uw logo. Deze kunnen wij dan voor u plaatsen op het theeglas. Let wel op de aanleverspecificaties die wij hanteren.

Direct theeglas graveren
Theeglas graveren met logo

Theeglas met logo bestellen

In een paar eenvoudige stappen kunt u een theeglas met logo bestellen. De stappen hebben wij voor u overzichtelijk op een rij gezet:

  1. Open onze Online Editor
  2. Kies uit kant-en-klare thema’s of start met een blanco ontwerp
  3. Upload uw logo of ander ontwerp in het programma
  4. Voeg eventueel teksten en/of namen toe aan het ontwerp
  5. Klaar? Rond de bestelling af

Zodra u de order geplaatst heeft, wordt dit automatisch toegestuurd naar onze interne productiehal. Daar zal uw theeglas volledig naar uw wens geproduceerd worden. Zodra het theeglas is geproduceerd zal die zo snel mogelijk uw kant opkomen!

Volumekorting theeglas

Bij Drukwerknodig kunt u profiteren van kortingen bij hogere oplages. Deze korting geldt bij een theeglas als vanaf 2 stuks. De regel is hoe groter de oplage, hoe hoger de korting. Deze korting kan wel oplopen tot maar liefst 35%!

Service en levertijden

Wij streven bij Drukwerknodig naar optimale levertijden en de beste service. Wij zullen er ook alles aan doen om te zorgen dat uw theeglazen volledig naar wens bezorgt worden. Bekijk onze actuele levertijden om te zien wanneer u uw order in huis kunt verwachten. Indien er vragen of onduidelijkheden zijn kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Gerelateerde producten

Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk