Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Tijdschrift maken ideeën

Bij Drukwerknodig maakt u snel en ontzettend gemakkelijk uw eigen tijdschrift in onze online omgeving. Maar wat zet u nou in uw eigen tijdschrift? In het onderstaande artikel worden verschillende redenen om een leuk tijdschrift te ontwerpen besproken. Kies het bij jouw passende tijdschrift en ga gelijk aan de slag!

  • Verschillende formaten en papiersoorten
  • Hoge volumekorting
  • Gemakkelijk online te ontwerpen
  • Snelle levertijden
Begin nu
tijdschrift maken ideeen

Een tijdschrift over uw bedrijf

Allereerst dient een tijdschrift zich uitstekend om uw bedrijf even voor te stellen. Het tijdschrift kan in dit geval dienen als eerste kennismaking van de klant met uw bedrijf. Omschrijf uw werkwijzen en uw team of beschrijf andere leuke of inspirerende dingen die uw bedrijf heeft waargemaakt. 

Een echt tijdschrift van uw bedrijf komt ontzettend professioneel over op uw klanten en zal op deze manier ook bijdragen aan uw afzet.

Een tijdschrift als catalogus

Een ander goed idee voor een tijdschrift is een catalogus van uw producten. In een tijdschrift heb je alle ruimte om uw producten te laten zien aan uw klanten. Verwerk mooie afbeeldingen, een nette tekst en andere belangrijke informatie in het magazine. 

In ieder geval genoeg ruimte voor al uw producten, het tijdschrift kan immers uitgebreid worden tot ruim 56 pagina’s.
 

tijdschrift idee

Een werkstuk/scriptie

Heeft de afgelopen maand een stagiaire zijn stage bij uw bedrijf afgerond en wil je hem wat kleins als bedankje  geven? Druk dan zijn/haar scriptie of stageverslag af in een tijdschrift, dit is een leuke blijk van waardering en op deze manier blijf je altijd nog een beetje in het achterhoofd van de student. Daarnaast is het ontzettend leuk om zijn/haar onderzoek naderhand zelf nog eens door te lezen.

Een jubileum

Loopt je bedrijf tegen een jubileum aan, zoals uw 5 jarige bestaan? Betere redenen zijn er natuurlijk niet om een magazine te ontwerpen en het uit te geven. Het uitgeven van een magazine zorgt voor meer klandizie en bekendheid onder jouw doelgroep. Beschrijf in het magazine de jaren naar het jubileum, een bedankje en breng eventueel verschillende producten/diensten onder de aandacht.

magazine

Tijdschrift online maken

Overtuigd en wilt u graag aan de slag met uw eigen tijdschrift? Ga aan de hand van het onderstaande stappenplan bezig en verras uw klanten en/of personeel.

Hoe maakt u een tijdschrift?
1.    Ga naar Geniet/Gebrocheerd boek drukken
2.    Kies het bij u passende materiaal, opties en formaat
3.    Ontwerp eenvoudig in onze online omgeving
4.    Klaar? Upload uw product naar de winkelwagen
5.    Rond uw bestelling af en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Ontwerpt u liever een tijdschrift in uw eigen omgeving? Lever dan eenvoudig een PDF-bestand aan. Houd hierbij wel rekening met de bijpassende aanleverspecificaties.
 

Maak nu een tijdschrift!
tijdschrift maken

Levertijden en service

Omdat wij onze productie aan eigen huis hebben kunnen wij ontzettend snel produceren. Heeft u voor 12:00 besteld? Dan wordt uw boek de volgende dag al geproduceerd. Voor de levertijden van alle producten kunt u terecht bij actuele levertijden.

Bij Drukwerknodig willen we uw altijd van de beste service voorzien. Heb je een vraag of wilt u ergens bij geholpen worden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice
 

Gerelateerde producten

softcover-boek

Boek (softcover)

v.a. € 3,45 - € 17,93 per stuk
hardcover-boek-drukken

Boek (hardcover)

Populair
v.a. € 6,39 - € 25,80 per stuk
Hardcover agenda drukken

Agenda (hardcover)

v.a. € 6,39 - € 25,80 per stuk
notitieboek-hardcover

Notitieboeken (hardcover)

v.a. € 6,39 - € 25,80 per stuk