Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Tote bag bedrukken

Wilt u graag een tote bag bedrukken met uw eigen ontwerp? Dat kan bij Drukwerknodig! U kunt bij ons uw eigen ontwerp laten drukken op onze hoogwaardige katoenen tassen van 100% katoen. Bedruk bijvoorbeeld een tote bag met het logo van uw bedrijf of een statement.

  • 100% katoen
  • Lange hengsels
  • Full-color bedrukking
  • Volumekorting
Begin direct
Tote bag bedrukken

Zelf eenvoudig een tote bag bedrukken

Met een afmeting van 25 x 29 cm biedt deze tote bag voldoende ruimte voor documenten, laptops en andere benodigdheden. De professionele uitstraling maakt het een onmisbare tas voor conferenties en zakelijke evenementen. Personaliseer de tas met uw bedrijfslogo en maak indruk op klanten en partners. Een tote bag is niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een krachtig marketinginstrument dat uw merk in de schijnwerpers plaatst. 

Daarnaast kunt u voor uw privégebruik ook een tote bag bedrukken met uw eigen ontwerp. Bedruk uw tote bag bijvoorbeeld met een leuke foto of een grappige tekst.
 

Begin direct
Tote bag bedrukken tas

Hoe bedruk ik mijn tote bag?

Een tote bag bedrukken met uw eigen ontwerp kan door de volgende stappen te volgen:

  1. Kies het aantal tote bags dat u wilt bestellen
  2. Voeg deze toe aan de winkelwagen en rond de bestelling af
  3. Nadat u de bestelling heeft afgerond kunt u via uw account een PDF-bestand aanleveren 
  4. Wanneer we deze hebben ontvangen starten we met de productie
  5. Zodra de bestelling is verstuurd krijgt u van ons een track en trace code om de bestelling te volgen

Houd bij het aanleveren van uw bestand rekening met onze aanleverspecificaties. Om dit voor u eenvoudig te maken, kunt u onze handige InDesign-template downloaden. U vindt deze boven deze tekst onder het kopje ‘Specificaties’.

Indien u twijfelt over uw aangeleverde bestand, kunt u ook kiezen voor een pdf-controle. Onze professionele vormgever zal uw bestanden dan voor u controleren.
 

Begin direct
Tote bag bedrukken opdruk

Snelle levertijd van een tote bag

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw bedrukte tote bag zo snel mogelijk te leveren. Doordat we alles in onze eigen drukkerij produceren, kunnen we uiterst snelle levertijden bieden. 

Wilt u het product nóg sneller in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat uw bestelling sneller wordt verzonden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm.
 

Begin direct
Tote bag bedrukken buiten