Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Trui bedrukken

Bent u op zoek naar een trui met uw bedrijfslogo erop en/of een naam erbij? Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw eigen trui laten bedrukken. U levert uw gepersonaliseerde pdf-bestand op en vervolgens gaat onze productie aan de gang met het bedrukken van uw trui.

Het door u gemaakte ontwerp, wordt haarscherp afgedrukt met een hoge kleurechtheid. De truien zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. De bedrukte truien zijn unisex en beschikbaar in de kleuren zwart en grijs. 

  • Eigen foto’s, teksten en/of logo
  • Zeer hoge kwaliteit afdruk
  • Hoge volumekortingen
  • Vanaf 1 stuk
Direct trui bedrukken
trui-bedrukken

Hoe laat ik een trui bedrukken?

Een trui bedrukken bij Drukwerknodig kan precies zoals u wilt. Maak uw gewenste ontwerp, zodat wij direct aan de slag kunnen. Volg de onderstaande stappen voor het bedrukken van uw trui: 

1.    Klik op ‘’Direct trui bedrukken’’
2.    Kies een formaat
3.    Kies de gewenste kleur, maat en drukgebied
4.    Kies de gewenste hoeveelheid en bereken de kosten
5.    Upload uw pdf-bestand
6.    Voeg uw product toe aan de winkelwagen en rond de bestelling af!

Direct trui bedrukken
trui-bedrukken-online

Goedkoop truien bedrukken in kleine en grote oplages

Bij Drukwerknodig bedrukken wij digitaal de truien en maken we gebruik van de nieuwste technieken. Hierdoor is het mogelijk om zowel kleine als grote oplages voordelig te drukken. 

Wilt u uw bedrijf of vereniging graag voorzien van truien met eigen logo? Bij het bedrukken van meerdere truien bieden wij volumekorting aan op uw bestelling. Bereken de prijs van het gewenste aantal bedrukte truien door het volgen van de bovenstaande stappen. Wilt u een grotere oplage bestellen dan weergeven is in de calculator? Neem dan direct contact op met onze specialisten voor een offerte op maat.

Direct trui bedrukken
goedkoop-trui-bedrukken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen twee dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product de dag erna al in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm. 

Direct trui bedrukken
trui-bedrukken-snelle-levertijd

Gerelateerde producten

t-shirt-bedrukken

T-shirts

v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 45,53 - € 50,59 per stuk