Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Trui met naam

Wilt u uw eigen trui met naam ontwerpen en bedrukken? Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw trui ontwerpen en laten bedrukken. Met uw eigen design ontwerpt u gemakkelijk een gepersonaliseerde trui met naam. Begin direct met het personaliseren van uw trui!

  • Eigen foto’s, teksten en/of logo’s
  • Al vanaf 1 stuk
  • Zelf gemakkelijk te ontwerpen
  • Hoge kwaliteit afdruk
Direct uw trui ontwerpen
trui-met-naam

Snel en goedkoop trui met naam laten bedrukken

De truien worden haarscherp afgedrukt met hoge kleurechtheid via onze hoogwaardige textielprinter. Zo komen uw gepersonaliseerde truien het beste tot zijn recht. De truien zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs in de maten S, M, en XL. De truien hebben een normale pasvorm en zijn unisex en dus geschikt voor zowel heren als dames. U heeft de keuze om de achterkant, of de voorkant van de trui te laten bedrukken.

Direct uw trui ontwerpen
trui-met-naam-vooraanzicht

Hoe ontwerp ik mijn eigen trui?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk uw eigen trui met eigen foto’s, teksten en/of logo’s. Volg onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen trui met naam:

1.    Open onze Online Editor
2.    Upload de foto(‘s) die u wilt gebruiken voor uw ontwerp
3.    Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
4.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Direct uw trui ontwerpen
trui-met-naam-zijaanzicht

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 3 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product binnen 2 dagen in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Direct uw trui ontwerpen
trui-met-naam-bedrukking

Gerelateerde producten

Laat een katoenen tas bedrukken!

Katoenen tas

v.a. € 5,37 - € 8,26 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
t-shirt-bedrukken

T-shirts

v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk