Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Trui ontwerpen

Wilt u uw eigen trui ontwerpen voor uw bedrijf? Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw eigen trui ontwerpen en laten bedrukken. Kies uw eigen logo, tekst en/of foto en laat deze voor of achter op de trui bedrukken. Uw eigen gemaakte ontwerp voor de trui kunt u gemakkelijk bij ons uploaden via een pdf-bestand. 

Het door u gemaakte ontwerp, wordt haarscherp afgedrukt met een hoge kleurechtheid. De truien zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. De bedrukte truien zijn unisex en beschikbaar in de kleuren zwart en grijs. 

  • Eigen foto’s, teksten en/of logo
  • Zeer hoge kwaliteit afdruk
  • Hoge volumekortingen
  • Vanaf 1 stuk
Direct trui ontwerpen
trui-ontwerpen

Hoe ontwerp ik een trui en laat ik deze bedrukken?

Een trui bedrukken bij Drukwerknodig kan precies zoals u wilt. Maak uw gewenste ontwerp, zodat wij direct aan de slag kunnen. Volg de onderstaande stappen voor het bedrukken van uw trui: 

1.    Klik op ‘’Direct trui ontwerpen’’
2.    Kies een formaat
3.    Kies de gewenste kleur, maat en drukgebied
4.    Kies de gewenste hoeveelheid en bereken de kosten
5.    Upload uw pdf-bestand
6.    Voeg uw product toe aan de winkelwagen en rond de bestelling af!

Direct trui ontwerpen
trui-ontwerpen-online

Trui ontwerpen met logo, foto en/of tekst

Heeft u binnenkort een evenement of bent u juist op zoek naar een trui voor uw bedrijf of vereniging? Bij Drukwerknodig kunt u voor elke gelegenheid een trui ontwerpen en laten bedrukken. Wilt u alleen het logo van uw bedrijf of de naam van een toekomstig evenement laten bedrukken? Dit is allemaal mogelijk. Door het doorlopen van de bovenstaande stappen is het mogelijk om uw trui te laten bedrukken met zowel uw eigen logo, foto en/of tekst!

Direct trui ontwerpen
trui-ontwerpen-met-foto

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen twee dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product de dag erna al in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm. 
 

Direct trui ontwerpen
trui-ontwerpen-snelle-levertijd

Gerelateerde producten

t-shirt-bedrukken

T-shirts

v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 45,53 - € 50,59 per stuk