Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

T-shirt met naam

Wilt u een gepersonaliseerd t-shirt met uw eigen naam ontwerpen en laten bedrukken? Bij Drukwerknodig is het eenvoudig om uw eigen ontwerp te creëren en op een t-shirt te laten drukken. Begin nu direct met het personaliseren van uw t-shirt!

  • Hoge volumekorting
  • Zeer hoge kwaliteit afdruk
  • Zelf gemakkelijk te ontwerpen
  • Eigen teksten, foto's en/of logo's
Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-naam

Snel en goedkoop uw t-shirt met naam bedrukken

Onze geavanceerde textielprinter zorgt voor scherpe afdrukken met uitstekende kleurechtheid op de t-shirts. Hierdoor komen uw gepersonaliseerde shirts perfect tot hun recht. Op deze manier heeft u uw eigen t-shirt met naam van zeer hoge kwaliteit. Onze t-shirts zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, oranje en rood, met een ronde hals. U heeft keuze uit de maten S, M, L en XL. De slimfit pasvorm en het unisex ontwerp zorgen ervoor dat de t-shirts geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen.

Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-naam

Hoe maak ik zelf een t-shirt met naam?

Het ontwerpen van uw eigen t-shirt met naam, teksten, logo's en afbeeldingen gaat gemakkelijk door middel van het aanleveren van uw eigen pdf. Volg simpelweg onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen t-shirt:

  1. Slecteer de juiste kleur
  2. Kies het gewenste drukgebied
  3. Selecteer uw maat
  4. Upload uw eigen pdf-bestand 
  5. Tevreden? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en voltooi uw bestelling!

PDF-bestanden: Wanneer u uw eigen ontwerpprogramma hanteert, adviseren wij u om bij het aanleveren van uw pdf-bestanden nauwlettend onze aanleverspecificaties te volgen. Op deze wijze krijgt uw eigen ontworpen t-shirt een optimaal resultaat!

Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-naam

Hoelang duurt het voordat ik mijn t-shirt met naam heb?

Wilt u snel gebruik maken van uw unieke t-shirt met uw naam of afbeelding? Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bedrukken. Doordat we onze eigen drukkerij in huis hebben, kunnen we uiterst snelle productie bieden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat uw bestelling nóg sneller wordt geproduceerd. Bekijk dan onze spoedoptie pagina.

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon op 088 – 310 8000, per e-mail via info@drukwerknodig.nl of via onze chat rechtsonder in het scherm. Wacht niet langer en laat uw eigen t-shirt bedrukken!

Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-naam

Gerelateerde producten

beachflags-drukken

Beachflag (drop)

v.a. € 37,40 - € 61,60 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 50,03 - € 55,59 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,77 - € 4,58 per stuk
mokken-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 2,99 - € 6,65 per stuk