Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

T-shirt met naam

Wilt u uw eigen t-shirt met naam ontwerpen en bedrukken? Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw t-shirt ontwerpen laten bedrukken. Met uw eigen design ontwerpt u gemakkelijk een gepersonaliseerd t-shirt met naam. Begin direct met ontwerpen!

  • Eigen foto’s, teksten en/of logo’s
  • Al vanaf 1 stuk
  • Zelf gemakkelijk te ontwerpen
  • Hoge kwaliteit afdruk
Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-naam

Snel en goedkoop t-shirts ontwerpen en bedrukken

De t-shirts worden haarscherp afgedrukt met hoge kleurechtheid via onze hoogwaardige textielprinter. Zo komen uw zelfgemaakte t-shirts met naam het beste tot zijn recht. De t-shirts hebben een ronde hals en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit in de maten S, M, L en XL. De shirts hebben een slimfit pasvorm en zijn unisex en dus geschikt voor zowel heren als dames.

Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-naam

Hoe ontwerp ik mijn eigen t-shirt?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk uw eigen t-shirts ontwerpen met eigen foto’s, teksten en/of logo’s. Volg onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen t-shirt:

1.    Open onze Online Editor
2.    Upload de foto(‘s) die u wilt gebruiken voor uw ontwerp
3.    Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
4.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-naam

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 3 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product binnen 2 dagen in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-naam

Gerelateerde producten

beachflags-drukken

Beachflag (drop)

v.a. € 24,80 - € 45,85 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 45,53 - € 50,59 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 3,86 - € 7,02 per stuk