Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Tuinposter maken

Wilt u een tuinposter maken, bijvoorbeeld als decoratiemateriaal voor in de tuin, of als promotiemateriaal voor uw bedrijf? Dan zit u goed bij Drukwerknodig! Wij bedrukken de mooiste tuinposters; goedkoop, van de hoogste kwaliteit en we leveren ze snel op uw adres. In onze Online Editor kunt u gemakkelijk uw tuinposter ontwerpen. Ontwerp bijvoorbeeld een tuinposter met tekst, of één met een eigen foto of logo. Onze tuinposters zijn gemaakt van oersterk bisonyldoek. Dit is een UV- en waterbestendig materiaal dat heel geschikt is voor langdurig gebruik in de buitenlucht.

  • UV- en waterbestendig
  • Haarscherp en full-color bedrukt
  • Ringen en spinhaken optioneel bijgeleverd
  • Maatwerk mogelijk!
Product samenstellen
tuinposter-maken

Eenvoudig uw tuinposter ontwerpen

Een tuinposter maken doet u bij ons eenvoudig in onze Online Editor:

  1. Open de Online Editor;
  2. Upload uw logo of foto (uiteraard is meer dan één logo of foto op uw tuinposter mogelijk!);
  3. Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe;
  4. Bestel!

Bij Drukwerknodig begrijpen we dat u tijd en aandacht in uw ontwerp wilt stoppen. Het is dan ook mogelijk om uw project tussentijds op te slaan en er later bij terug te komen! Mocht u zelf al vooraf ontworpen design hebben waarvan u een tuinposter wilt maken, dan kunt u uiteraard ook een PDF-bestand aanleveren. Twijfelt u of uw bestand voldoet aan de specifieke aanleverspecificaties? Laat uw bestand dan controleren door onze vormgevers! Dit kunt u aanvinken in het bestelproces.

Wanneer het door u gewenste formaat niet tussen onze standaard opties staat is maatwerk uiteraard ook mogelijk. Kies het gewenste formaat en het aantal ophangringen en de prijs wordt meteen voor u berekend. Zo wordt het nog eenvoudiger om uw eigen tuinposter te maken! Ons maatwerk gaat tot 10 meter hoog bij 4,95 meter breed. Mocht u een tuinposter willen die breder is dan 4,95 meter, dan worden meerdere doeken naadloos aan elkaar genaaid. Zo krijgt u altijd uw tuinposter op maat!

tuinposter-maken-groot

Waarom uw tuinposter maken bij Drukwerknodig?

Bij Drukwerknodig leveren we posters voor in de tuin van de beste kwaliteit. We bedrukken het doek in full color, zodat uw foto’s en afbeeldingen haarscherp uitkomen. Maar heeft u liever uw tuinposter zwart-wit, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Door het UV- en waterbestendige materiaal bent u er in ieder geval van verzekerd dat uw tuinposter niet vaal wordt in de buitenlucht en lange tijd opvallend mooi blijft. Wanneer u uw tuinposter laat maken, kunt u er ook nog voor kiezen om ophangringen en spinhaken erbij te laten leveren. Dit is allemaal aan te vinken in het bestelproces.

Aangezien we beschikken over ons eigen productiecentrum waar we onze tuinposters maken, hebben we zicht op elke stap in het productieproces. Daardoor zijn we niet afhankelijk van derde partijen en kunnen we een snelle levering en lage prijzen garanderen. Zo kunnen wij snel, en met de beste zorg en materialen goedkope tuinposters maken. U heeft al een tuinposter vanaf €5,87 per stuk!

Dus begin direct! Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw tuinposter maken en bestellen. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen of andere vragen hebben, dan staat onze vriendelijke klantenservice uiteraard altijd voor u klaar om u te helpen!

tuinposter-ontwerpen