Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Uitnodigingen drukken

Uitnodigingen drukken met de beste kwaliteit en prijs doet u bij Drukwerknodig! Door onze nieuwste drukmethodes en persen kunnen wij u garanderen van het beste resultaat. U heeft de keuze uit allerlei formaten, vormen en afwerkingen.

  • Snelle levering
  • Zelf gemakkelijk ontwerpen in onze Online Editor
  • Ruime keuze in assortiment
  • Scherpe prijzen en top kwaliteit
Uitnodiging drukken
uitnodigingen-drukken

Uitnodigingen printen

Organiseert u een feestje, receptie of een andere gelegenheid waarbij u uitnodigingen gaat versturen? Bij Drukwerknodig kunt u voordelig uitnodigingen drukken en ook nog eens zelf ontwerpen in onze gratis online design tool. Door de ruime keuze in verschillende vormen, formaten en vouwwijzen is er altijd een kaart die past bij uw ontwerp.

Wanneer u uitnodigingen besteld bij ons kunt u kiezen uit 3 verschillende soorten kaarten met elk weer allerlei verschillende formaten, afwerkingen en papiersoorten. U kunt kiezen uit de volgende 3 uitnodigingskaarten:

Uitnodiging drukken
uitnodigingen-printen

Uitnodigingen ontwerpen en maken

Een uitnodiging ontwerpen doet u gemakkelijk en snel in onze gratis Online Editor. Deze is speciaal voor u gemaakt door ons team van IT-specialisten. Deze is zo gemaakt dat u zelfs zonder enige vormgevingskennis een prachtig en professioneel ontwerp kunt maken. In de Online Editor heeft u de mogelijkheid om sjablonen en thema’s te gebruiken om u op weg te helpen.

U ontwerpt uw uitnodiging al in een aantal simpele stappen:

  1. Open onze Online Editor
  2. Upload de logo’s of de afbeeldingen die u graag wilt.
  3. Voeg eventueel tekst en decoraties toe.
  4. Sla uw project op om er later verder mee te gaan, of bestel uw uitnodigingen direct.

Uitnodiging aanleveren in PDF

Heeft u zelf een ontwerp opgemaakt voor uw uitnodiging in een programma zoals Adobe Indesign? Bestel dan via onze besteltool en lever uw eigen  PDF-bestanden aan. Deze bestanden dienen te voldoen aan onze aanleverspecificaties.  Twijfelt u over de opmaak en/of  kwaliteit van uw uitnodiging kies dan voor de optie PDF-controle in het bestelproces, uw uitnodiging wordt dan gecontroleeerd door een grafisch vormgever en geeft u advies voor een optimaal drukresultaat. Zo bent u verzekerd van een prachtige ontwerp voor uw uitnodiging! 

Uitnodiging drukken
uitnodigingen maken

De snelste levertijden voor het drukken van uitnodigingen

Wilt u graag uw uitnodigingen op tijd in huis of op een ander gewenst adres? Onze standaard levertijden zijn erg snel, de snelste van Nederland! Kunt u niet wachten? Kiest u dan voor de spoedlevering en wij bezorgen nóg sneller uw bestelling! Bent u benieuwd hoe snel wij kunnen leveren? Bekijkt u dan onze levertijden. Wij kunnen in veel gevallen uw uitnodigingen drukken en versturen binnen 1 werkdag!

Bij de beste kwaliteit hoort natuurlijk de beste service! Wanneer u vragen heeft over het bestelproces, de levertijden of iets anders kunt u terecht bij onze eigen klantenservice. Zij helpen u verder waar u er zelf niet meer uitkomt. U kunt onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en via de chat rechtsonder in het scherm!

 

uitnodigingen-bestellen

Gerelateerde producten

Ongevouwen kaarten drukken

Kaarten

Populair
v.a. € 0,03 - € 2,05 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk
flyers-drukken

Flyers

v.a. € 0,01 - € 1,12 per stuk
enveloppen-drukken

Enveloppen

v.a. € 0,22 - € 0,60 per stuk