Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

V-borden bedrukken

U wilt een V-bord bedrukken met een eigen ontwerp, bijvoorbeeld bij een geboorte of omdat uw huis te koop staat? Bij Drukwerknodig drukken we raamborden snel, voordelig en professioneel!

  • UV-en waterbestendig
  • Volledig full color te bedrukken
  • Vanaf 1 stuk!
  • In V-vorm en 3 verschillende twistervormen
Direct V-bord maken!
v-borden-bedrukken

V-borden bedrukken

U wilt een V-bord bedrukken met een eigen ontwerp, bijvoorbeeld bij een geboorte of omdat uw huis te koop staat? Bij Drukwerknodig drukken we raamborden snel, voordelig en professioneel!

Makelaarsborden kent u vast van het verkopen en/of verhuren van huizen, maar natuurlijk zijn ze voor veel meer doeleinden inzetbaar. Gebruik ze als aandachtstrekker en promotiemiddel voor speciale acties of om het blije nieuws van een geboorte te delen met uw buren! 

Een V-bord of raambord kunt u aan een raam of muur bevestigen en is vanaf twee kanten zichtbaar.

Kies bijvoorbeeld voor één van onze standaardmaten:

  • 1000x700mm
  • 1400x1000mm
  • 1400x500mm

Of kies voor één van onze drie unieke twistervormen. De vorm draait rond binnen het bord, waardoor uw makelaarsbord extra opvalt! U kunt een geheel eigen ontwerp aanleveren, die wij haarscherp en full color kunnen drukken in onze eigen digitale drukkerij.

v-bord-twistervorm

Snel en gemakkelijk een V-bord met eigen ontwerp bestellen

Een V-bord bedrukken en bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerknodig. Via de productpagina stelt u eenvoudig het juiste product samen. De prijs wordt vervolgens automatisch berekend.

Na het uploaden van uw ontwerp nemen wij uw order gelijk in productie. Heeft u vragen of speciale wensen? Maatwerk is mogelijk. Neem direct contact op met ons team van ervaren professionals, zij helpen u meteen verder!

v-bord-bestellen