Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Verpakking bedrukken

Wilt u uw pakketjes voor uw klanten verzenden met uw eigen ontwerp of heeft u een leuke verpakking nodig voor het cadeautje voor uw zakenrelatie? Drukwerknodig is de specialist in verpakkingen. Met hoge drukkwaliteit en een compleet eigen ontwerp kunt u uw verpakking helemaal personaliseren naar de stijl van uw zaak.

  • Snelste verzending van NL
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Grote variatie in soorten verpakkingen
  • Spoedlevering = mogelijk!
Begin direct
verpakking-bedrukken

Bedrukte verpakking

Uw bedrukte verpakking zal met hoge kwaliteit gedrukt worden in ons eigen productiecentrum. Door altijd te streven naar vernieuwing en verbetering kunnen wij optimale kwaliteit leveren voor u als klant. U heeft dan ook een ruime keuze in verpakkingen. Van verpakking voor verzending tot aan verpakking voor cadeaus en verpakking voor het mooi houden van een product.

Onze verpakkingen worden gemaakt van karton of papier. Per product zijn hier verschillende opties voor. Uw verpakking bedrukken met alleen een logo? Dat kan, maar u kunt ook de gehele verpakking ontwerpen in de huisstijl van uw bedrijf. Zo kunt u naast hetgeen wat u wilt opsturen ook de verpakking in stijl van uw bedrijf maken. U heeft heel veel keuzes uit soorten verpakkingen. Al deze verpakkingen zijn onderverdeeld in 4 verschillende soorten verpakkingen. Dit zijn de 4 soorten verpakkingen:

Begin direct
verpakking-bestellen

Waar zijn de verpakkingen goed voor?

Doosjes in vormen

Deze doosjes kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken. U heeft de keuze uit 9 unieke vormen die elk weer voor totaal andere doeleinden kunnen worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld een doosje aanschaffen waarin u papieren bewaard, glazen of andere leuke spullen. De mogelijkheden zijn oneindig met doosjes

Gondeldoosjes

Gondeldoosjes zijn erg geschikt voor het verpakken van cadeaubonnen of sieraden. Deze langwerpige doosjes geven een zakelijk uiterlijk op een compacte manier. U kunt deze in 3 verschillende maten aanschaffen. Wij kunnen ook deze verpakking bedrukken in zijn geheel.

Verzenddozen bedrukt en onbedrukt

Verzenddozen gebruikt u om iets op te sturen naar een klant. U kunt deze dozen bedrukt of onbedrukt bestellen. Deze verpakkingen zijn van stevig karton gemaakt en zowel in grote als in kleine dozen te verkrijgen. U kunt ook brievenbuspakketjes bestellen!

Flessendozen

De flessendozen van Drukwerknodig zijn gemaakt van 350 grams invercote creato papier. Dit is een stevige, dikke papiersoort, waardoor uw fles wijn er goed in zal blijven zitten. Dit materiaal zorgt voor een strakkere uitstraling dan bijvoorbeeld een kartonnen flessendoos. U kunt er ook nog voor kiezen om uw flessendoos een extra afwerking te geven. Kies voor glanslaminaat voor een mooie glanzende finish, of matlaminaat voor een stijlvolle, matte uitstraling.

Flessenhangers

U kunt kiezen uit veel verschillende formaten, papiersoorten, afwerkingen en bedrukkingen kiezen voor de flessenhangers. Zo kunt u kiezen uit enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt. Ook kunt u kiezen uit allerlei formaten en vormen. 

Magneetdozen

De magneetdozen hebben een een A4 formaat en zijn gemaakt van 170 gram gloss papier. De magneetdozen worden enkelzijdig gedrukt met uw eigen aangeleverde PDF. 

Katoenen tas

De katoenen tas heeft een afmeting van 25 x 29 cm en is gemaakt van textiel DTF materiaal. 

Inpakppaier

De rollen inpakpapier kunt u bestellen in twee verschillende formaten en bestaat uit 135 gram silk papier. Het inpakpapier wordt enkelzijdig gedrukt met uw eigen aangeleverde ontwerp.

Begin direct
verpakking-laten-drukken

Ontwerp aanleveren

Om de perfecte bedrukte verpakking te maken heeft u natuurlijk een mooi ontwerp nodig. U kunt deze aanleveren volgens onze aanleverspecificaties. Wanneer u dit juist doet zal uw bestelproces soepel verlopen. Heeft u twijfels of uw PDF wel klopt? U kunt deze optioneel laten controleren door onze professionals. U krijgt via de mail feedback en kunt uw PDF daar op aanpassen. Zo komen wij samen tot een mooie verpakking! 

Begin direct
verpakking-ontwerpen

Levertijden en service

Een verpakking bedrukken en verzenden gaat snel bij Drukwerknodig. Hoe snel? Sneller dan de concurrent! Onze snelle levertijden hebben wij te danken aan het feit dat wij alle afdelingen in 1 gebouw hebben. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van alles wat er in het bedrijf speelt en kunnen wij snel drukken en leveren. Uw verpakkingen zullen binnen 3 werkdagen al geleverd worden. Kan dit sneller? Ja dit kan sneller! Kies voor de spoedlevering en u heeft uw bestelling al in 2 werkdagen geleverd!

Onze snelle levering en hoge kwaliteit zijn wij erg trots op. Wij zijn ook erg trots op onze vriendelijke klantenservice! Heeft u een prangende vraag of onduidelijkheden? U kunt altijd bij onze klantenservice terecht, zij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail en de chat onder in het scherm! 

verpakking-printen