Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Verzenddoos met logo

Wilt u uw bedrijf of merk promoten op een leuke en originele manier? Drukwerknodig heeft daar een leuk idee voor: laat een verzenddoos bedrukken met uw logo of merknaam. Op deze manier kunt u op een unieke manier uw bedrijf of merk kenbaar maken bij uw klanten, partners, zakenrelaties en medewerkers wanneer u iets verstuurt in deze bedrukte doos. 

  • Originele promotie
  • Meerdere formaten
  • Hoge volume korting
  • Full color te bedrukken
Verzenddoos met logo bedrukken
Verzenddoos met logo

Eenvoudig een verzenddoos met logo bedrukken

Bij Drukwerknodig begrijpen we dat de eerste indruk telt. Daarom bieden we u de mogelijkheid om op een verzenddoos uw eigen logo te laten stralen. Het verhoogt herkenbaarheid en laat zien dat u aandacht besteedt aan elk detail van uw bedrijfsuitstraling. Bij Drukwerknodig maken we gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde druktechnieken om ervoor te zorgen dat uw logo helder op de doos wordt afgedrukt. 

We bieden de verzenddozen aan in verschillende maten. Van brievenbuspakketjes tot aan een grote verzenddoos. Wenst u liever een ander formaat? Geen probleem! Wij bieden maatwerk aan, waardoor andere afmetingen ook mogelijk zijn. Ons team met drukwerkspecialisten staat voor elk verzoek voor u klaar!

Verzenddoos met logo bedrukken
Verzenddoos met logo bedrukken

Hoe laat ik een verzenddoos met logo bedrukken?

Volg simpelweg de onderstaande stappen en u heeft binnen een handomdraai een verzenddoos met logo klaar:

  1. Kies het gewenste formaat van de verzenddoos
  2. Kies of u uw pdf-bestand wilt laten controleren door onze specialisten
  3. Kies de hoeveelheid verzenddozen
  4. Lever uw eigen pdf-bestand aan
  5. Tevreden? Rond uw bestelling af en wij gaan voor u aan de slag!

U dient uw eigen pdf-bestand aan te leveren met uw logo of merknaam. Houd hierbij rekening met onze aanleverspecificaties. Ook vindt u hier een InDesign template, zodat u er zeker van bent dat uw bestand de juiste afmetingen heeft.

Verzenddoos met logo bedrukken
Verzenddoos met logo maken

Snel de verzenddoos met logo geleverd

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om de verzenddoos met logo zo snel mogelijk te bedrukken. Doordat we onze eigen drukkerij in huis hebben, kunnen we uiterst snelle productie bieden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat uw bestelling nóg sneller wordt geproduceerd. Bekijk dan onze spoedoptie pagina.

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon op 088 – 310 8000, per e-mail via info@drukwerknodig.nl of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Verzenddoos met logo bedrukken
Verzenddoos met logo levertijden