Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Vlaggen bedrukken

Laat uw logo wapperen in de wind. Zorg ervoor dat klanten, bezoekers en voorbijgangers uw bedrijf opmerken door middel van bedrukte vlaggen voorzien van eigen huisstijl. Laat snel, voordelig en professioneel vlaggen bedrukken bij Drukwerknodig. In onze eigen digitale drukkerij hebben wij volledig zicht over het drukproces van A tot Z, op de manier garanderen wij kwaliteit, service en een snelle levering.

Maak uw eigen rechte beachflag! 

Maak uw eigen beachflag wave! 

Maak uw eigen baniervlag (110 grams) 

Ontwerp uw eigen baniervlag (115 grams)

Gemakkelijk en snel bedrukte vlaggen bestellen

Kiest u voor een beachflag of baniervlag? Op Drukwerknodig bestel je gemakkelijk en snel vlaggen in diverse formaten. U kunt uw eigen vlag ontwerpen en personaliseren door bijvoorbeeld het logo groot te plaatsen. In de aanleverspecificaties staan de richtlijnen waar u rekening mee moet houden wanneer u een vlag ontwerpt. Via het bestelsysteem selecteert u de juiste opties, zoals het formaat, de aantallen en het materiaal. De prijs wordt vervolgens automatisch berekend. Na het uploaden van de bestanden beginnen wij meteen met het bedrukken van de vlag(gen).

Levensduur vlaggen

De keuze voor het materiaal voor een vlag heeft invloed op de levensduur van de vlaggen. Bij Drukwerknodig heeft u keuze uit twee soorten materiaal voor de baniervlaggen. U kunt kiezen uit Lifelong en Flag. Beide materialen zijn bestand tegen weer en wind.

  • Longlife (115 grams) transparante polyester vlag met grove structuur.
  • Flag (110 grams) polyester ingezoomde vlag met fijne structuur.

Vlaggen bedrukken bij Drukwerknodig 

Speciale wensen of een vraag? Neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden die het beste passen bij uw bedrijf. Onze ervaren professionals helpen u direct verder zodat u vandaag nog een bestelling kunt plaatsen. Benieuwd wanneer uw vlag geleverd wordt? Check de actuele levertijden.

vlag-bedrukken