Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Webcam achtergrond

Goed voorbereid je volgende Teams-meeting in gaan? Of heb je binnenkort een belangrijk gesprek via Skype? Misschien ga je wel een online presentatie geven of een video opnemen. Nu het leven zich voor een groot deel online afspeelt, is het belangrijk om hierop voorbereid te zijn. Wij bieden u daarom de optie om uw eigen achtergrond te kiezen door middel van onze greenscreens!

De webcam achtergronden zijn sinds de stijging van thuiswerken enorm populair en zorgen ervoor dat uw collega's, werknemers of klanten niet worden afgeleid. 

  • Kies uw eigen achtergrond
  • Stevig aluminium onderstel
  • Gratis draagtas
  • Gemakkelijk in- en uit te klappen
  • 3 formaten
Webcam achtergrond bestellen
webcam-achtergrond

Videobellen met achtergrond

Videobellen is niet meer weg te denken en steeds meer bedrijven maken hier volop gebruik van. Om je werk en privéleven gescheiden te kunnen houden is het prettig om een neutrale achtergrond op Teams, Zoom achtergrond of achtergrond op Skype te hebben. Op die manier zijn je collega’s, studiegenoten of klanten niet afgeleid door een drukke achtergrond of langslopende mensen en huisdieren.

Kies bijvoorbeeld voor je bedrijfslogo als video achtergrond, of kies voor een landschap, kantoorruimte of effen kleur. Het fijne aan een achtergrondscherm voor videobellen is dat je zelf beslist wat jouw achtergrond wordt!

Webcam achtergrond gebruiken

Naast de standaard achtergronden is het ook mogelijk om een geheel groen achtergrondscherm te gebruiken, ook wel een green screen genoemd. Tijdens het videobellen kun je zelf kiezen welke achtergrond op de green screen ‘geprojecteerd’ wordt. Zo kun je gemakkelijk wisselen van achtergrond tijdens het bellen. Het gebruik van een achtergrondscherm is gelukkig niet moeilijk. Je dient alleen te weten waar je op moet letten.

Ter voorbereiding is het handig om te weten dat je het beste geen groene kleding of accessoires aan kunt trekken. Wanneer het achtergrondscherm gebruikt wordt, worden alle groene elementen namelijk weg gefilterd. Veel programma’s zoals Zoom hebben de optie om een green screen te gebruiken tijdens het videobellen. Op die manier stel je gemakkelijk in welke foto of logo je op de achtergrond zichtbaar wilt maken.

Levertijden en contact

Heeft u nog vragen of komt u ergens niet uit? Dan hebben wij een team met professionals voor u klaar staan. U kunt hier de klantenservice bereiken. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst begrijpen wij dat u niet kan wachten! Bij het afronden van de bestelling verschijnt er de optie voor een spoedlevering! Bent u benieuwd? Bekijk hier de levertijden

 

webcam-achtergrond