Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Wijnglas laten graveren

Een wijnglas laten graveren doet u bij Drukwerknodig. Zo kunt u optimaal genieten van een wijntje in een uniek wijnglas. In de Online Editor kunt u op een creatieve manier een ontwerp maken voor op het wijnglas. Daarnaast kunt u ook een PDF-bestand aanleveren met uw gemaakte ontwerp.

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • 41 cl
  • Eigen logo en/of naam
  • Volumekorting vanaf 2 stuks
Direct wijnglazen graveren
Wijnglas laten graveren

Wijnglas laten graveren met ontwerp

Een wijnglas laten graveren kan met uw eigen ontwerp. U kunt een ontwerp maken voor op het wijnglas via onze Online Editor. In de editor kunt u zelf foto’s, teksten en namen toevoegen aan het ontwerp. Zo kunt u een mooie creatie maken volledig naar uw wens!

Naast dat u een mooie creatie kan maken in de Online Editor, is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Dit kan in de vorm van een PDF-bestand. Let bij het aanleveren op de aanleverspecificaties die wij hanteren. Zo kunnen wij uw wijnglas graveren volledig naar uw wens!

Direct wijnglazen graveren
Wijnglazen graveren

Wijnglas laten graveren online

Een wijnglas laten graveren kan bij Drukwerknodig eenvoudig. Wij hebben de stappen om een wijnglas te graveren hieronder voor u op een rij gezet. De stappen zijn alsvolgt:

  1. Open de Online Editor
  2. Upload een logo of afbeelding
  3. Voeg de gewenste tekst toe 
  4. Klik op bestellen en uw wijnglazen zijn klaar voor productie!

Naast het ontwerpen van uw wijnglas in de Online Editor, is het ook mogelijk om een ontwerp aan te leveren in een PDF-bestand. Hierbij moet u wel rekening houden met de aanleverspecificaties die wij hanteren.

Direct wijnglazen graveren
Wijnglas laten graveren online

Volumekorting

Bij Drukwerknodig ontvang je volumekorting bij hogere oplages. Bij een wijnglas geldt de volumekorting al vanaf 2 stuks. Hoe hoger de oplage is, hoe meer korting u kunt ontvangen op uw aankoop. Kortom geldt dus hoe hoger de oplage, hoe hoger de korting!

Levertijden en service

Wij streven naar de beste service en levertijden. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw bestelde producten volledig naar wens bij u aan te laten komen. Bent u benieuwd wanneer u de producten in huis kunt verwachten? Bekijk dan hier de actuele levertijden van de producten. Indien u uw order nog eerder wilt hebben is het ook mogelijk om de spoedleveringsoptie te kiezen. In dat geval betaalt u een kleine meerprijs, waardoor uw order voorrang heeft op andere orders in het productieproces. Zo kunt u de producten nog eerder in huis verwachten!

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Gerelateerde producten

Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk