Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Wijnkisten bedrukken

Bent u opzoek naar een origineel relatiegeschenk? Of wilt u uw collega’s verrassen? Laat dan wijnkisten bedrukken met uw eigen ontwerp bij Drukwerknodig! Lever uw eigen ontwerp aan, of start ontwerpen in onze Online Editor.

 • Biologisch FSC gekeurd hout
 • 1 of 2 flessen wijn
 • Gemakkelijk te ontwerpen
 • Optioneel: witte, rosé en/of rode wijn
Wijnkisten bedrukken
Wijnkisten bedrukken

Waarom wijnkisten bedrukken?

De kisten zijn gemaakt van biologisch FSC gekeurd hout. U kunt kiezen uit een kist voor 1 of voor 2 flessen wijn. Daarbij is het ook mogelijk om de flessen wijn er al bij te bestellen. Daarbij kunt u kiezen uit rosé, witte- of rode wijn.

Er zijn veel momenten waarop een bedrukte wijnkist een leuk cadeau is om te geven. Dit omdat u de kisten geheel zelf kunt samenstellen. Enkele voorbeelden van momenten waarbij het leuk is om een wijnkist cadeau te doen zijn:

 • Relatiegeschenk
 • Voor de feestdagen
 • Jubileumfeest
 • Verjaardag
   
Wijnkisten bedrukken
Wijnkist bedrukken

Hoe kan ik wijnkisten bedrukken?

Het is heel gemakkelijk om wijnkisten te bedrukken bij Drukwerknodig. Volg de onderstaande stappen en begin direct met het ontwerpen:

 1. Open de Online Editor en kies uit een 1- of 2-vaks wijnkist
 2. Kies uit een van de bestaande ontwerpen, of start met een blanco project
 3. Upload foto’s en plaats deze naar wens
 4. Voeg eventueel teksten, filters en cliparts toe
 5. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en de wijnkisten zullen zo snel mogelijk uw kant op komen!

Werkt u liever in uw eigen programma, of heeft u al een ontwerp klaar? Bekijk dan onze aanleverspecificaties en InDesign-sjablonen. Wanneer u twijfelt of uw bestand geschikt is, dan kunt u er voor kiezen om uw bestand te laten controleren. U krijgt dan een e-mail met feedback. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat!

Wijnkisten bedrukken
Wijnkisten bedrukken met logo

Snel wijnkisten bedrukken

Wij bedrukken de wijnkisten in onze eigen drukkerij. Hierdoor hebben wij over het gehele productieproces de controle. Dit betekent dat wij de wijnkisten snel voor u kunnen bedrukken.

Heeft u de wijnkisten nóg sneller nodig? Dan kunt u ook voor de spoedproductie-optie kiezen. Hierbij krijgen uw wijnkisten prioriteit over onze andere bestellingen. Wilt u weten wanneer u de wijnkisten kunt verwachten? Bekijk dan onze actuele levertijden voor meer informatie.

Komt u er niet helemaal uit met het ontwerpen van de wijnkisten? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via de telefoon, e-mail, of via de chat rechtsonder in het scherm.

Wijnkisten bedrukken
Wijnkist bedrukken met logo

Volumekorting wijnkisten bedrukken

Wat Drukwerknodig uniek maakt, is dat u een grote oplage kunt bestellen zonder een offerte aan te vragen. Dus of u nu een kleine of juist een grote oplage nodig heeft, Drukwerknodig print het. Al vanaf twee stuks ontvang u korting! Hoe hoger de oplage, hoe hoger de korting!

Gerelateerde producten

wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk
flessenhanger-drukken

Flessenhangers

v.a. € 0,46 - € 1,57 per stuk