Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Zakelijke geschenken

Verras uw relaties met onze zakelijke geschenken! Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk en snel uw eigen zakelijke geschenken ontwerpen en bestellen. De producten zijn te bedrukken met eigen logo, naam en/of afbeelding. Kies uit zakelijke geschenken zoals een bedrukte muismat, een kalender of een notitieboek.

Via onze Online Editor kunt u makkelijk uw eigen zakelijke geschenken ontwerpen. Zo kunt u kiezen uit kant-en-klare ontwerpen. Doordat wij alles in eigen huis bedrukken kunnen wij snelle productie garanderen. Daarnaast is het mogelijk om voor de spoedproductie-optie te gaan. Hierbij krijgt uw bestelling prioriteit over onze andere bestellingen.

Kies uw zakelijke geschenken en ga aan de slag!

  • Hoge kwaliteit
  • Breed assortiment
  • Snelle productie
  • Online ontwerpen of eigen PDF-bestand
zakelijke-geschenken

Zakelijk geschenk tip 1: Kalender

Geef uw relaties een zakelijk geschenk en blijf het hele jaar in beeld met onze kalenders! Via onze Online Editor kunt u de kalender eenvoudig ontwerpen en bestellen. Kies uit onze kant-en-klare thema's of start een blanco ontwerp. Kies uit verschillende formaten en papiersoorten en maak uw kalender naar eigen smaak op.

✔Verschillende formaten
✔Makkelijk ontwerpen
✔Grote en kleine oplages

Bekijken
zakelijke-geschenken-kalender

Zakelijk geschenk tip 2: Muismat

Een muismat wordt veel gebruikt op kantoor. Daarom kan een muismat een handig zakelijk geschenk zijn om te geven aan uw relaties! De muismatten zijn van flexibel anti-slipmateriaal gemaakt en worden full-color bedrukt. U heeft keuze tussen een vierkante of ronde muismat. Begin direct met ontwerpen! 

✔Eigen logo of foto
✔Makkelijk ontwerpen
✔Flexibel anti-slipmateriaal

Bekijken
zakelijke-geschenken-muismat

Zakelijk geschenk tip 3: Notitieblok

Een notitieblok is ideaal voor het maken van aantekeningen op het werk. Bedruk het notitieblok met eigen logo of afbeelding en geef het als zakelijk geschenk aan uw relaties! Het notitieblok wordt voorzien van een stevige kartonnen achterkant en is aan de bovenzijde gemakkelijk af te scheuren. Begin direct met ontwerpen!

✔Notitieblok met eigen logo of foto
✔A3 tot en met A6
✔Full color of zwart bedrukt

Bekijken
zakelijke-geschenken-notitieblok

Zakelijk geschenk tip 4: Mok

Ontwerp persoonlijke mokken en geef ze cadeau aan uw relaties! Mokken worden dagelijks gebruikt op kantoor. Daarom is het het perfecte cadeau om weg te geven. Kies uit onze verschillende mokken en begin met ontwerpen! Zo hebben wij de Magische Mok waarbij het ontwerp onthult wordt door contact met hitte. Daarnaast hebben wij de Mega Mok waar een dubbele kop koffie makkelijk in past. 

✔Verschillende formaten en kleuren
✔Echt keramiek
✔Hoge volumekorting

zakelijke-geschenken-mok

Zakelijk geschenk tip 5: Tas

Ga voor een katoenen tekst met leuke tekst of uw bedrijfslogo erop. Een katoenen tas is leuk om te krijgen en ook nog eens praktisch! Onze tas is gemaakt van 100% katoen en eenvoudig op te vouwen en mee te nemen. U ontwerpt een katoenen tas in een paar stappen. Begin nu met ontwerpen en laat de katoenen tas bedrukken! 

✔Lange hengsels
✔100% katoen
✔Full-color bedrukking

Bekijken
zakelijke-geschenken-tas

Gerelateerde producten

Laat een katoenen tas bedrukken!

Katoenen tas

v.a. € 5,37 - € 8,26 per stuk
muismat-bedrukken

Muismat

Populair
v.a. € 1,95 - € 8,49 per stuk
kalenders-drukken

Kalenders

v.a. € 3,42 - € 8,85 per stuk
notitieblokken-bedrukken

Notitieblokken

v.a. € 1,69 - € 9,16 per stuk