Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Afscheid collega

Op zoek naar een cadeau voor afscheid collega? Dan bent u bij Drukwerknodig aan het goede adres! Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment aan afscheidscadeaus voor uw collega. Ontwerp het unieke cadeau in de Online Editor of lever een PDF-bestand aan.

  • Unieke afscheidscadeaus met logo, naam en/of foto
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Snelle levertijden in NL & BE
Afscheidscadeau bestellen
afscheid collega

Cadeau voor afscheid collega

Een leuke cadeau voor een afscheid van een collega kun je snel en eenvoudig bestellen bij Drukwerknodig! Je kunt kiezen uit verschillende cadeau’s. Wij hebben er al een aantal voor u op een rij gezet:

Via onze Online Editor kunt u een cadeau eenvoudig ontwerpen. Wij hebben voor u al een aantal templates klaargezet die u kunt gebruiken bij het ontwerpen. Aan deze templates kunt u makkelijk foto’s, logo’s, namen en andere teksten toevoegen. Zo kunt u het cadeau voor afscheid collega volledig zelf samenstellen en personaliseren!

Afscheidscadeau bestellen
afscheid collega cadeau

Hoe kan ik een cadeau voor afscheid collega maken?

Een cadeau voor afscheid collega maken is bij Drukwerknodig erg eenvoudig. Volg de onderstaande stappen bestel uw afscheidscadeau:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies het gewenste product
  3. Ontwerp uw product in de Online Editor naar wens
  4. Sla uw project op of rond het bestelproces af
  5. Wij maken uw product en zorgen dat die zo snel mogelijk bij u geleverd wordt!

Als u gebruik maakt van een ander ontwerpprogramma of als u al een ontwerp heeft is dat geen probleem! U kunt namelijk ook een PDF-bestand aanleveren en deze kunnen wij drukken op uw gewenste product. Bekijk hiervoor wel de aanleverspecificaties die van toepassing zijn op uw bestand.

Afscheidscadeau bestellen
afscheid collega cadeau bestellen

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig streven wij naar de snelste levertijden en service. Bent u benieuwd wanneer u uw product in huis kan verwachten? Bekijk dan hier onze actuele levertijden. Indien u uw cadeau voor afscheid collega nog sneller in huis wil hebben, is dat ook mogelijk. In dat geval moet u namelijk voor de spoedleveringsoptie kiezen. Dan krijg uw product voorrang in het drukproces en wordt die sneller verzonden!

Daarnaast willen wij de beste service aanbieden. Wij zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat uw product volledig naar wens bij u aankomt. Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan per telefoon, mail of via de online chat rechtsonder in uw scherm.

Afscheidscadeau bestellen
afscheid collega afscheidscadeau

Gerelateerde producten

mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
Bestel je fotopuzzel!

Fotopuzzels

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk