Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Afscheidscadeau collega

Gaat u afscheid nemen van uw collega? Laat dit moment niet zomaar aan u voorbijgaan en schenk uw collega een gepast afscheidscadeau. Afscheid nemen van een gewaardeerde collega gaat vaak gepaard met emoties en waardevolle herinneringen. Schenk daarom een uniek en persoonlijk afscheidscadeau waar uw collega nog vaak aan zal denken. Bij Drukwerknodig kunt u kiezen uit een breed assortiment aan afscheidscadeaus. Deze kunt u stuk voor stuk zelf personaliseren zodat deze volledig aansluit bij uw collega.

  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Unieke afscheidscadeaus
  • Breed assortiment
  • Snelle levertijden
Afscheidscadeau bestellen
afscheidscadeau collega

Persoonlijk afscheidscadeau voor uw collega

Ontdek bij ons een assortiment aan personaliseerbare geschenken die u zorgvoldig en met aandacht kunt ontwerpen voor uw collega om herinneringen levend te houden en de bijdrage van uw collega te vieren. Of u nu op zoek bent naar een tastbare herinnering aan jullie gezamenlijke avonturen of een inspirerend cadeau voor de toekomst, wij hebben iets speciaals voor elke collega.

Is uw collega een wijnliefhebber? Schenk uw collega in dat geval een wijnkist, waarbij u keuze heeft uit rode wijn, witte wijn of rosé. Laat de wijnkist bedrukken met uw merknaam, bedrijfslogo of een afscheidstekst en proost samen op jullie mooie werkmomenten. Is uw collega meer een bierliefhebber? Geen probleem! Wij bieden ook gegraveerde bierglazen aan. Laat bijvoorbeeld de naam van uw collega, het bedrijf of een persoonlijke wens in het bierglas graveren. Of creëer een gepersonaliseerde jaarkalender met bij elke maand een leuke werkfoto of een inspirerend citaat!

Wat u ook zult kiezen, een gepersonaliseerd afscheidscadeau zal altijd in de smaak vallen.

Afscheidscadeau bestellen
afscheidscadeau collega ontwerpen

Leuk afscheidscadeau collega

Het creëren van een afscheidscadeau voor uw collega kan eenvoudig met behulp van onze Editor. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we de stappen overzichtelijk voor u op een rij gezet:

  1. Kies een geschenk uit ons assortiment
  2. Open de Editor of lever uw pdf-bestand aan
  3. Selecteer een ontwerp of begin een blanco project
  4. Voeg uw bedrijfslogo, foto’s en uw wensen toe
  5. Tevreden met uw ontwerp? Rond de bestelling af en laat ons de rest doen!

Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw pdf-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Afscheidscadeau bestellen
afscheidscadeau collega maken

Afscheidscadeau voor uw collega snel in huis

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te produceren. Doordat we onze eigen drukkerij in huis hebben, verzorgen we uiterst snelle productie. 

Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat uw bestelling nóg sneller wordt verzonden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon op 088 – 310 8000, per e-mail via info@drukwerknodig.nl of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Afscheidscadeau bestellen
afscheidscadeau collega drukken

Gerelateerde producten

Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk