Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Afscheidscadeau collega

Een afscheidscadeau collega kunt u eenvoudig en snel bij Drukwerknodig bestellen. Wij bieden u een ruim assortiment aan met afscheidscadeaus voor uw collega. De afscheidscadeaus kunt u volledig personaliseren in onze Online Editor. Als u al een ontwerp heeft is dat geen probleem! In dat geval kunt u namelijk eenvoudig een PDF-bestand aanleveren met uw ontwerp.

  • Unieke afscheidscadeaus met logo, naam en/of foto
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Snelle levertijden in NL & BE
Afscheidscadeau bestellen
afscheidscadeau collega

Afscheidscadeau collega ontwerpen

Een leuk afscheidscadeau voor collega kunt u vinden bij ons. Bekijk ons ruime assortiment aan afscheidscadeaus en kies het juiste cadeau voor uw collega! Het cadeau kunt u bij ons volledig zelf ontwerpen in onze handige Online Editor. In de Online Editor kunt u namelijk zelf foto’s, logo’s en teksten toevoegen aan het afscheidscadeau. Indien u geen inspiratie heeft voor een mooi ontwerp is dat geen enkel probleem. Wij hebben namelijk al een aantal templates voor u klaar gezet die u kunt gebruiken. Kies het gewenste cadeau en start direct met het ontwerpen van uw afscheidscadeau collega!

Als u al een ontwerp heeft voor het afscheidscadeau, kunt u ook een PDF-bestand aanleveren met uw ontwerp. Let hierbij wel op de aanleverspecificaties van het bestand.

Afscheidscadeau bestellen
afscheidscadeau collega ontwerpen

Leuk afscheidscadeau collega

Leuk afscheidscadeau collega vindt u bij Drukwerknodig. In ons ruime assortiment aan cadeautjes zit er vast wel een leuk afscheidscadeau bij! Wij hebben voor u alvast een paar cadeaus voor u op een rij gezet:

Alle afscheidscadeaus kunt u volledig personaliseren in onze Online Editor. Voeg hier dan ook leuke foto’s, teksten, cliparts en emoji’s toe aan het cadeau. Zo wordt het afscheidscadeau nog persoonlijker!

Afscheidscadeau bestellen
afscheidscadeau collega maken

Hoe maak ik een afscheidscadeau collega?

In een paar eenvoudige stappen kunt u een afscheidscadeau maken en bestellen voor uw collega. Volg de onderstaande stappen en kom zo tot het beste resultaat!

  1. Open de Online Editor
  2. Kies het gewenste product
  3. Ontwerp uw product in de Online Editor naar wens
  4. Sla uw project op of rond het bestelproces af
  5. Wij maken uw product en zorgen dat die zo snel mogelijk bij u geleverd wordt!

Indien u al een ontwerp heeft is dat geen probleem. U kunt namelijk ook een PDF-bestand aanleveren met uw creatie. Let wel op de aanleverspecificaties van het bestand.

Afscheidscadeau bestellen
afscheidscadeau collega drukken

Levertijden en service

Wij streven naar de beste service, zodat uw afscheidscadeau voor uw collega volledig naar wens bij u wordt geleverd. Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Deze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Dit kan per telefoon, mail of via de chat rechtsonder in uw scherm.

Bent u benieuwd wanneer u uw product in huis kan verwachten? Bekijk dan hier de levertijden die wij hanteren. Als u uw product sneller in huis wilt hebben kunt u ook kiezen voor spoedleveringsoptie.

Gerelateerde producten

mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 3,86 - € 7,02 per stuk
Bestel je fotopuzzel!

Fotopuzzels

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk