Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Afscheidspresentje collega

Op zoek naar het ideale afscheidspresentje voor een collega? Bij Drukwerknodig bent u aan het juiste adres! Verras uw collega met een doordacht cadeau en creëer een memorabele manier om zijn of haar jaren bij het bedrijf te herinneren. Toon uw waardering en bedank hen voor hun toewijding en samenwerking op de werkvloer. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare cadeaus voor een onvergetelijk afscheid!

Wij hebben de meest unieke geschenken voor u op een rijtje gezet. Bekijk de mogelijkheden vandaag nog!

  • Breed assortiment
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gemakkelijk zelf ontwerpen
  • Originele en persoonlijke cadeaus
Afscheidspresentje collega samenstellen
Afscheidspresentje collega

Persoonlijk afscheidspresentje voor een collega

Laat uw waardering blijken door een persoonlijk tintje toe te voegen aan het afscheidspresentje voor uw collega. Met onze eenvoudig te personaliseren producten kunt u snel en moeiteloos het door u gekozen product ontwerpen. Personaliseer bijvoorbeeld een wijnkist met het bedrijfslogo of creëer een mok helemaal naar uw smaak voor dagelijks gebruik. Bent u op zoek naar een klein gebaar om uw dankbaarheid te tonen? Ontwerp dan de wikkel van een Tony's Chocolonely en wens uw collega succes in de toekomst!

Wat u ook zoekt, bij Drukwerknodig kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en een afscheidscadeau ontwerpen die perfect aansluit bij uw collega. Bekijk het assortiment en ontdek de mogelijkheden in de Editor!

Afscheidspresentje collega samenstellen
Afscheidspresentje collega wijnkist

Hoe maak ik een afscheidspresentje voor een collega?

Het creëren van een afscheidspresentje voor uw collega kan eenvoudig en snel met behulp van onze Editor. Wij snappen dat u niet al te veel tijd wilt besteden aan het samenstellen van uw geschenk, daarom hebben we de stappen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  1. Kies een geschenk uit ons assortiment
  2. Open de Editor
  3. Selecteer een ontwerp of begin een blanco project
  4. Voeg uw bedrijfslogo, foto’s en uw wensen toe
  5. Tevreden met uw ontwerp? Rond de bestelling af en laat ons de rest doen!

Wij garanderen een snelle levering, zodat u uw afscheidscadeau zo snel mogelijk kunt ontvangen en aan uw collega kunt geven! Maak het afscheid onvergetelijk met uw persoonlijke touch.

Afscheidspresentje collega samenstellen
Afscheidspresentje collega mok

Afscheidspresentje voor een collega snel bezorgd

Bent u aan de late kant met het bestellen van een afscheidspresentje voor een collega? Wij begrijpen dat u uw cadeau zo snel mogelijk in ontvangst wil nemen. Drukwerknodig bedrukt alles in eigen huis, daarom kunnen wij snelle productietijden garanderen. 

Wanneer u het geschenk toch sneller nodig heeft dan de geschatte levertijd, kunt u altijd kiezen voor de spoedproductie optie. Hierdoor krijgt uw bestelling voorrang in ons productieproces! Voor meer informatie hierover kunt u onze levertijden raadplegen.

Mocht u er niet helemaal uitkomen of heeft u nog vragen over onze Editor of producten, dan kunt u altijd terecht bij onze drukwerkspecialisten. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als online via de chat. We staan klaar om u te helpen, neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Afscheidspresentje collega samenstellen
Afscheidspresentje collega chocola