Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Bedankje afscheid werk

Op zoek naar een bedankje afscheid werk? Die kunt u vinden bij Drukwerknodig! Wij hebben een ruim assortiment aan cadeautjes die u volledig kunt personaliseren. U kunt namelijk de cadeaus online ontwerpen via onze handige Online Editor. Indien u al een creatie heeft die op het cadeau gedrukt moet worden, kunt u ook een PDF-bestand aanleveren.

  • Unieke afscheidscadeaus met logo, naam en/of foto
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Snelle levertijden in NL & BE
Afscheidscadeau bestellen
bedankje afscheid werk

Cadeaus bedankje afscheid werk

Een bedankje afscheid werk is altijd leuk om te geven. Zo kunt u op een mooie manier uw waardering laten zien aan de collega die weggaat. Kies daarom een leuk, bijpassend afscheidscadeau die u volledig zelf kunt ontwerpen. Via de Online Editor van Drukwerknodig is het eenvoudig om een leuk afscheidscadeau te personaliseren. U kunt namelijk verschillende foto’s, teksten, cliparts en emoji’s toevoegen aan het product. Zo kunt u een uniek cadeau geven bij het afscheid als bedankje!

Afscheidscadeau bestellen
bedankje afscheid werk cadeaus

Soort bedankje afscheid werk

Er zijn verschillende soorten cadeaus die u kunt kiezen uit ons ruime assortiment. Zo zit er altijd wel een geschikt bedankje tussen! Wij hebben een aantal cadeautjes op een rij gezet die u kunt geven als bedankje:

Alle cadeaus kunt u volledig zelf ontwerpen in de Online Editor. Als u al een creatie heeft is dat geen probleem! U kunt namelijk ook een PDF-bestand aanleveren met uw ontwerp. Deze kunnen wij dan voor u drukken op het afscheidscadeau. Let wel op de aanleverspecificaties waar het bestand aan moet voldoen!

Afscheidscadeau bestellen
bedankje afscheid werk cadeautjes

Hoe kan ik een bedankje afscheid werk maken?

Een bedankje afscheid werk is eenvoudig bij ons te maken. Volg de onderstaande stappen en krijg het bedankje zo snel mogelijk thuisgestuurd!

  1. Open de Online Editor
  2. Kies het gewenste product
  3. Ontwerp uw product in de Online Editor naar wens
  4. Sla uw project op of rond het bestelproces af
  5. Wij maken uw product en zorgen dat die zo snel mogelijk bij u geleverd wordt!

Als u gebruik maakt van een ander ontwerpprogramma is dat geen enkel probleem! U kunt ook een PDF-bestand aanleveren en deze kunnen wij drukken op het gewenste product. Bekijk hiervoor wel de aanleverspecificaties die van toepassing zijn op uw bestand. Zo kunnen we samen komen tot het beste resultaat!

Afscheidscadeau bestellen
bedankje afscheid werk maken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig vinden wij het uiterst belangrijk dat uw product naar wens bij u wordt geleverd. Indien er onduidelijkheden of vragen zijn kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam. Dit kan per telefoon, mail of via de live chat rechtsonder in uw scherm.

Als u benieuwd bent wanneer u uw product in huis kan verwachten, kunt u hier de actuele levertijden zien. Indien u het product eerder moet hebben kunt u ook kiezen bij het bestellen voor de spoedleveringsoptie. In dat geval wordt uw product zo snel mogelijk bij u geleverd!

Gerelateerde producten

wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
tony-chocolonely-wikkel-maken

Tony's Chocolonely wikkel

v.a. € 9,03 - € 14,51 per stuk
merci

Merci chocolade

v.a. € 7,34 - € 10,66 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
muismat-bedrukken

Muismat

Populair
v.a. € 1,95 - € 8,49 per stuk