Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Bedrijfskerstkaarten

Een bedrijfskerstkaart is ontzettend leuk voor uw werknemers of andere zakenrelaties. Zo kunt u ze op een leuke manier fijne feestdagen wensen. Maak uw kerstkaarten zelf via onze Online Editor of lever een PDF-bestand aan met uw ontwerp.

  • Gevouwen, ongevouwen of in vorm
  • Kleine oplages mogelijk
  • Eigen ontwerp
  • Zelf kaarten maken in onze Online Editor
Direct kerstkaarten drukken
Bedrijfskerstkaarten

Bedrijfskerstkaart maken

U kunt eenvoudig bij Drukwerknodig bedrijfskerstkaarten maken. Via onze handige Online Editor kunt u met behulp van thema’s en cliparts een leuk ontwerp maken. Daarnaast kunt u uw logo, foto’s of andere tekst eenvoudig toevoegen. Dit maakt de kaart nog unieker. Start direct met het maken van uw ontwerp en stuur uw kaart op naar uw bedrijfsrelaties!

Indien u al een ontwerp heeft voor op de kerstkaart is dat geen probleem. U kunt namelijk ook een PDF-bestand aanleveren met uw ontwerp. Dit ontwerp kunnen wij dan ook voor laten drukken op een kaart. Let hierbij wel op de aanleverspecificaties die wij hanteren.

Direct kerstkaarten drukken
Bedrijfskerstkaarten maken

Bedrijfskerstkaart bestellen

In een paar eenvoudige stappen kunt u een kerstkaart maken en bestellen. Volg de onderstaande stappen en bestel uw kaarten:

  1. Open onze Online Editor
  2. Upload uw foto’s of PDF-bestanden
  3. Maak uw kaart volledig naar wens op
  4. Voeg eventueel teksten, cliparts en filters toe
  5. Klaar? Voeg uw ontwerp toe aan de winkelwagen
  6. Kies uit verschillende afwerkingen en rond de bestelling af!

Zodra u uw bestelling heeft afgerond, krijgt ons interne productieproces automatisch een seintje. Op dat moment wordt het productieproces gestart en worden uw kaarten zo snel mogelijk gedrukt. Doordat we een eigen productiehuis hebben kunnen wij de kwaliteit van onze producten bewaken en waarborgen. Daarnaast kunnen wij hierdoor snelle levertijden garanderen.

Direct kerstkaarten drukken
Bedrijfskerstkaarten bestellen

Soorten kaarten

De kerstkaarten kunt u eenvoudig samenstellen met behulp van onze configurator. Hier kunt u kiezen uit de verschillende soorten kaarten, het formaat, de bedrukking, het papiersoort, een afwerking van de kaart en eventueel een set enveloppen. Zo kunt u de kaarten volledig zelf samenstellen naar uw wens.

Direct kerstkaarten drukken
Bedrijfskerstkaarten drukken

Service en levertijden

Wij zullen er alles aan doen om uw kaarten volledig naar wens bij u te bezorgen. Indien u vragen heeft of er onduidelijkheden zijn dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Deze kunt u bereiken per telefoon, mail of via de online chat rechtsonder in uw scherm.

Als u benieuwd bent wanneer u uw kaarten kunt ontvangen, bekijk dan onze levertijden. Indien u uw kaarten nog eerder in huis wilt hebben, dan kunt u kiezen voor de spoedleveringsoptie. Dan kunt u nog eerder uw goederen in huis verwachten.

Gerelateerde producten

Ongevouwen kaarten drukken

Kaarten

Populair
v.a. € 0,03 - € 2,05 per stuk
tafelkaarten-bedrukken

Tafelkaarten

v.a. € 0,77 - € 4,52 per stuk
Kerstballen bedrukken

Kerstballen

v.a. € 7,39 - € 10,56 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk