Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Bruiloft geschenk

Wilt u een bruiloft geschenk maken? Dan bent u bij Drukwerknodig aan het goede adres! Bij Drukwerknodig maakt u makkelijk een geschenk voor een bruiloft met eigen foto, logo en/of naam. Kies uit onze verschillende geschenken zoals een gegraveerde glas, een foto op dibond of een tegeltje.

Via onze Online Editor maakt u in een paar klikken een persoonlijk bruiloftsgeschenk. Doordat wij alle producten in eigen huis bedrukken kunnen wij een hoge kwaliteit en snelle productie garanderen. Daarnaast is het mogelijk om voor onze spoedproductie-optie te gaan. Hierbij krijgt uw bestelling prioriteit over onze andere bestellingen.

Kies een huwelijksgeschenk en start met ontwerpen!

  • Persoonlijke geschenken
  • Breed assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levertijden in NL&BE
bruiloft-geschenk

Bruiloft geschenk tip 1: Foto op dibond

Een foto op dibond is erg leuk om te geven als huwelijksgeschenk. Plaats een foto naar wens in het ontwerp en laat de foto op dibond direct drukken! U heeft keuze uit verschillende formaten en afwerkingen. Daarnaast is een foto op dibond geschikt om binnen of buiten op te hangen. Ontwerp de foto op dibond nu in onze Online Editor of lever een PDF-bestand aan. 

✔Wit of geborsteld aluminium
✔Scherpe afdruk
✔Makkelijk ontwerpen

Bekijken
bruiloft-geschenk-dibond

Bruiloft geschenk tip 2: Gegraveerde glazen

Wat is nou leuker dan een bruiloft vieren met een drankje naar wens? Geef een gegraveerd glas als bruiloftsgeschenk en verras het bruidspaar! Kies uit een champagneglas, wijnglas of een bierglas en graveer het glas met eigen naam en/of tekst. Begin direct met het ontwerpen van uw persoonlijke glas!

✔Wijnglas, bierglas of champagneglas
✔Hoogwaardige kwaliteit
✔Vaatwasserbestendig

Bekijken
bruiloft-geschenk-glazen

Bruiloft geschenk tip 3: Wijnkisten

Geef een heerlijke fles wijn cadeau in een unieke wijnkist! Via onze Online Editor ontwerpt u in een paar klikken een eigen wijnkist met eigen tekst en/of foto. Een wijnkist kan worden besteld in een 1- of 2-vaks variant. Daarnaast wordt de wijnkist standaard gevuld met houtwol ter decoratie. 

✔Houten wijnkist met bedrukbare schuifdeksel
✔1- of 2-vaks wijnkist
✔Optioneel: rode, rosé of witte wijn

Bekijken
bruiloft-geschenk-wijnkist

Bruiloft geschenk tip 4: Fotoboek

Ontwerp een fotoboek en geef deze als bruiloftsgeschenk. Upload uw foto's in onze Online Editor en vul het fotoboek met de mooiste herinneringen! Wij zijn gespecialiseerd in het drukken van hardcover boeken. In onze eigen drukkerij produceren wij deze dagelijks in grote oplages. Door deze expertise heeft u keuze uit een groot aantal papiersoorten, afwerkingen en formaten.

✔Keuze uit formaten en papiersoorten
✔Spoedlevering mogelijk
✔Scherpe prijs

Bekijken
bruiloft-geschenk-boek

Bruiloft geschenk tip 5: Tegeltje

Bent u op zoek naar een origineel bruiloftsgeschenk? Geef dan een tegeltje cadeau! U ontwerpt het tegeltje met eigen tekst en/of foto. De tegels zijn gemaakt van echt keramiek. Daarnaast heeft u keuze uit een standaard of HD tegeltje. Een HD tegeltje bevat een glanzende afwerking. Een standaard tegeltje heeft een matte afwerking. Kies uw tegeltje naar wens en start met ontwerpen!

✔Tegeltje met foto, teksten en/of spreuken
✔Keuze uit een standaard of HD tegeltje
✔Vanaf 1 stuk                   

Bekijken
bruiloft-geschenk-tegeltje

Gerelateerde producten

dibond-drukken

Dibond

v.a. € 4,20 - € 10,14 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
tegeltje-bedrukken

Tegeltjes

Populair
v.a. € 6,90 - € 11,74 per stuk