Corona

Corona drukwerk

  • Kant-en-klaar ontwerp
  • Snel geleverd
  • Attendeer uw klanten
  • Hoogwaardige drukkwaliteit

Attendeer uw klanten en medewerkers op de coronamaatregelen die gelden bij u in de zaak of op kantoor. Hiermee houdt u uw klanten en medewerkers veilig en voorkomt u een hoge boete vanuit de overheid.

Bij Drukwerknodig kiest uit kant-en-klare ontwerpen en stelt u gemakkelijk uw eigen pakket samen. Onder andere raamstickers, vloerstickers, roll-up banners en posters worden veelvoudig gebruikt om maatregelen rondom het coronavirus te communiceren.

Naast onze kant-en-klare producten kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van maatwerk. Neem dan contact met ons op, onze ervaren drukwerkexperts helpen u graag verder. 

Corona posters

v.a. € 0,98 - € 3,50 per stuk

Wanneer uw bedrijf weer open mag, bent u verplicht om de coronamaatregelen die gelden voor uw zaak te tonen bij binnenkomst. Met de posters van Drukwerknodig kunt u aangeven dat uw zaak geopend is en welke maatregelen er worden gehanteerd. Ook kunt u hiermee mensen wijzen op de 1,5-meterregel en uw aangepaste openingstijden tonen.

Corona raamsticker

v.a. € 3,54 - € 4,17 per stuk

Wanneer uw zaak weer open mag, bent u verplicht om de coronamaatregelen die gelden voor uw zaak te tonen bij binnenkomst. Met de onderstaande raamstickers kunt u aangeven dat uw zaak geopend is en welke maatregelen er worden gehanteerd. Daarnaast kunt u met houdafstand-stickers klanten attenderen op de 1,5 meter afstand regel en de eventuele looproutes.

Corona Roll-up banners

v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk

Om bijvoorbeeld uw klanten te attenderen op de 1,5-meterregel, kunt u gebruik maken van roll-up banners. Deze banners vallen erg op, waardoor u er verzekerd van bent dat uw klanten de boodschap binnen zullen krijgen en zich aan de regels zullen gaan houden.

Corona vloerstickers rechthoekig

v.a. € 3,78 - € 4,06 per stuk

Maak gebruik van vloerstickers in uw winkel om klanten te herinneren aan de 1,5 meter afstand regel. De onderstaande vloerstickers zijn bijvoorbeeld geschikt om klanten in de rij voor de kassa te anderen op de afstandsmaatregel.

Corona vloerstickers rond

v.a. € 0,71 - € 0,76 per stuk

Waar mag ik wel en niet lopen en staan? Vloerstickers zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld looproutes aan te geven aan uw klanten en om klanten te herinneren aan de 1,5 regel.

Corona vloerstickers vierkant

v.a. € 12,42 - € 13,36 per stuk

Geef visueel weer hoeveel meter klanten afstand van elkaar moeten houden en maak bijvoorbeeld een vloersticker van 1,5 x 1,5 meter. 

Mondkapjes

v.a. € 7,43 - € 8,26 per stuk

Bij Drukwerknodig kunt u zeer eenvoudig mondkapjes bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo, of een andere leuke print. U doet dit eenvoudig door onze online editor te openen, uw afbeelding te uploaden en direct te bestellen.

Belangrijk: De bedrukte mondkapjes van Drukwerknodig zijn niet voor medisch gebruik, maar enkel voor persoonlijke doeleinden te gebruiken.

Plexiglas spatscherm corona

v.a. € 35,78 - € 43,00 per stuk

Bescherm uzelf, uw medewerkers en uw klanten met onze staande plexiglas spatschermen. Onze plexiglas ‘kuchschermen’ zijn te bestellen in 3 verschillende formaten. De scheidingswanden worden geleverd inclusief plexiglas voetjes, waardoor ze ideaal zijn voor op een balie, in de winkel, of in de horeca.