Corona drukwerk

Bij Drukwerknodig kiest uit kant-en-klare ontwerpen en stelt u gemakkelijk uw eigen pakket samen. Onder andere raamstickers, vloerstickers, roll-up banners en posters worden veelvoudig gebruikt om maatregelen rondom het coronavirus te communiceren. Neem voor maatwerk contact met ons op. 

Officiële posters van de overheid

Download hier de officiele posters van de overheid.

Corona vloerstickers rechthoekig

Bestellen

Corona vloerstickers rond

Bestellen

Corona vloerstickers vierkant

Bestellen

Corona wobblers

Bestellen

Transparante roll-up banner

Bestellen
Vloersticker eierbal

De eierbal vloersticker

Ook als u op zoekt bent naar een originele manier om uw klanten te herinneren aan de 1,5-meterregel kunt u bij Drukwerknodig terecht. Zo hebben wij de "Houd 25 eierballen afstand"-vloersticker aan ons assortiment toegevoegd, die u direct eenvoudig kunt bestellen De sticker is een groot succes bij de Groningse horeca.

Poster kapperszaak

Houd afstand drukwerk

Kapperszaken, horeca en andere bedrijven maken gebruik van onze handige kant-en-klare ontwerpen om klanten te informeren over de nieuwe regels van de overheid.
Bestel gemakkelijk uw eigen posters of raamstickers

Kant-en-klare ontwerpen

Attendeer uw klanten en medewerkers op de coronamaatregelen die gelden bij u in de zaak of op kantoor. Hiermee houdt u uw klanten en medewerkers veilig en voorkomt u een hoge boete vanuit de overheid. Naast onze kant-en-klare producten kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van maatwerk. Neem dan contact met ons op, onze ervaren drukwerkexperts helpen u graag verder.

Corona