Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Corona drukwerk

Bij Drukwerknodig kiest uit kant-en-klare ontwerpen en stelt u gemakkelijk uw eigen pakket samen. Onder andere raamstickers, vloerstickers, roll-up banners en posters worden veelvoudig gebruikt om maatregelen rondom het coronavirus te communiceren. Neem voor maatwerk contact met ons op. 

Officiële posters van de overheid

Download hier de officiele posters van de overheid.

Vloersticker eierbal

De eierbal vloersticker

Ook als u op zoekt bent naar een originele manier om uw klanten te herinneren aan de 1,5-meterregel kunt u bij Drukwerknodig terecht. Zo hebben wij de "Houd 25 eierballen afstand"-vloersticker aan ons assortiment toegevoegd, die u direct eenvoudig kunt bestellen De sticker is een groot succes bij de Groningse horeca.

Poster kapperszaak

Houd afstand drukwerk

Kapperszaken, horeca en andere bedrijven maken gebruik van onze handige kant-en-klare ontwerpen om klanten te informeren over de nieuwe regels van de overheid.
Bestel gemakkelijk uw eigen posters of raamstickers

Kant-en-klare ontwerpen

Attendeer uw klanten en medewerkers op de coronamaatregelen die gelden bij u in de zaak of op kantoor. Hiermee houdt u uw klanten en medewerkers veilig en voorkomt u een hoge boete vanuit de overheid. Naast onze kant-en-klare producten kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van maatwerk. Neem dan contact met ons op, onze ervaren drukwerkexperts helpen u graag verder.

Veiligheid waarborgen

Tegenwoordig is het op veel plaatsen verplicht om een mondkapje te dragen. U kunt uw wasbare mondkapjes hier bestellen! Deze mondmaskers kan je gemakkelijk met de online editor personaliseren en compleet je eigen draai aan geven. Jouw creatie wordt dan gedrukt in onze digitale drukkerij. Je kan gemakkelijk je eigen logo laten bedrukken op het mondmasker. Laat direct uw unieke mondkapje drukken

Het assortiment bevat onder andere plexiglas spatschermen. Deze plexiglas wanden zijn ideaal voor op kantoor, op de balie of in de horeca. De kuchschermen die worden aan geboden kunnen ook met een doorgeefluik worden geleverd. Dit is ideaal voor plekken waar iets moet worden overgegeven zoals bij de kassa in uw winkel of horecazaak. 

Iedereen vergeet wel eens iets, daar is een oplossing voor! Deze manier geeft een reminder aan jouw klanten, werknemers, gasten of collega’s door een roll-up banner te leveren waarop de belangrijkste veiligheidsregels nog even een keer worden vermeld. Het spandoek is gemakkelijk binnen 1 minuut op te zetten en staat stevig op de grond.  

Er worden in onze drukkerij ook 'houd afstand' raamstickers geproduceerd. Deze zijn bedoeld om de mensen op de veiligheidsregels te wijzen die in uw gebouw of pand moeten worden gewaarborgd. Om de securiteit te verzekeren is het van belang dat men zich aan de veiligheidsregels houdt. Daarom bieden wij verschillende kant-en-klare veiligheidsontwerpen aan.

De vloerstickers zijn bedoeld om mensen er op te wijzen dat er een bepaalde veilige looproute langsgaat of om mensen er op te attenderen dat het de bedoeling is om afstand te houden van elkaar. Deze houd afstand vloerstickers worden in verschillende ontwerpen. Deze houd afstand worden aangeboden in drie vormen: rondvierkant en rechthoekig!

Levertijden  

Wanneer u het gewenste product heeft besteld zal de order worden doorgestuurd naar de professionals in onze digitale drukkerij. Zij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. De perfecte mix tussen kwaliteit en snelheid zullen zij hier waarborgen. U kunt de levertijden hier bekijken. Heeft de bestelling spoed? Kies dan bij het bestellen voor de spoedlevering! 

Corona