Online Editor

Online Editor

U kunt allerlei verschillende producten maken en bestellen bij Drukwerknodig. Het bedrijf specialiseert zich in kleine- en grote oplagen. Zijn er speciale wensen die niet als optie zijn aangegeven op de website? Neem dan gerust contact op met het Drukwerknodig team, wij staan voor u klaar!

  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk
Begin direct!

Ontwerp aanleveren

Bij Drukwerknodig kunt u kiezen om uw bestanden aan te leveren als pdf-bestand. Als u daar voor kiest zijn de mogelijkheden oneindig, wat u maar wilt en hoe u maar wilt. Het begrijpelijk dat niet iedereen de middelen heeft om op deze manier bestanden aan te leveren. Daarom heeft Drukwerknodig een Online Editor ontworpen. Deze editor is erg gebruiksvriendelijk en heeft talrijke mogelijkheden. 

In de Online Editor kunt u gemakkelijk foto’s, tekst en decoraties toevoegen en er is een grote keuze uit verschillende lettertypes. De editor maakt van iedereen een talent in vormgeven! U kunt de editor vinden op de pagina van het product dat u hebt gekozen. Het gaat als volgt:

  1. Kies uw product
  2. Kies voor de knop ‘Direct maken’
  3. Kies het formaat van uw product
  4. Start met ontwerpen
  5. Bestel uw product

Wanddecoratie maken in de Online Editor

U maakt uw wanddecoratie gemakkelijk en snel in de Online Editor. Kiest u simpelweg voor één foto? Of wilt u misschien een collage maken van meerdere foto’s? Het kan allemaal in de editor van Drukwerknodig. Door de verschillende indelingen waar u voor kunt kiezen is het erg gemakkelijk om een collage te maken en deze te vullen met uw foto’s. De editor zorgt er zelf voor dat de vlakken even groot zijn en de foto’s goed worden verdeeld. 

Drukwerknodig drukt uw ontwerp met zorg en professionaliteit. Doordat uw product wordt gedrukt in eigen huis wordt de kwaliteit van uw product tot aan de verzending bewaakt.