Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Online Editor

U kunt allerlei producten naar wens bedrukken. Met onze slimme online editor kunt u onze producten laten bedrukken zoals u dat wilt. U kunt gemakkelijk uw eigen afbeeldingen plaatsen op de desbetreffende producten. De bedoeling van de online editor is dat u uw eigen producten kan maken zoals u dat wilt.

  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kant-en-klare ontwerpen of eigen ontwerp
  • PDF-bestanden drukklaar maken
  • Via PC, tablet en mobiel!
Begin direct!
Naar de online editor!

Ontwerp aanleveren

Wanneer u uw eigen afbeeldingen wilt gebruiken in de online editor lijken de mogelijkheden eindeloos. Het is een zeer gemakkelijke manier om uw producten naar wens te maken. Op deze manier kunt u de producten zo persoonlijk en uniek maken als dat u wilt. Als u liever kant-en-klare ontwerpen wilt is dat ook mogelijk.

In onze online editor heeft u de mogelijkheid om PDF-bestanden aan te leveren. Dit is zeer gemakkelijke manier om uw foto, logo of tekst op het product te krijgen. Er zijn ook mogelijkheden om aangeleverde foto’s, teksten en decoraties toe te voegen. Wanneer u een tekst wilt toevoegen hebben wij een groot aanbod aan lettertypes. De online editor is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken, de online editor werkt als volgt:

  1. Kies uw product
  2. Kies voor de knop ‘Direct maken’
  3. Kies het formaat van uw product
  4. Start met ontwerpen
  5. Bestel uw product
Begin met ontwerpen!
Naar de online editor!

Kwaliteit en levertijden

Wanneer u een ontwerp heeft aangeleverd en bestelt gaan wij uw product in onze eigen drukkerij produceren. Omdat wij geen gebruik maken van derden bij de productie kunnen wij de kwaliteit van u product waarborgen van begin tot eind in het proces. Wij snappen dat u graag wilt weten wanneer uw bestelling binnenkomt. In Nederland leveren wij op zeer korte termijn. Heeft u het product zo snel mogelijk nodig? Dan kunt u kiezen voor de spoedelevering. Benieuwd? Dan kunt u hier de levertijden bekijken!