Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Drukwerk stickers

Drukwerk stickers nodig? Snel en goedkoop? Zoek niet verder! Bij Drukwerknodig drukken we stickers snel, voordelig en professioneel in onze eigen digitale drukkerij.

  • Premium stickermateriaal
  • In grote en kleine oplages
  • Losse stickers of stickers op vel
  • Geheel eigen ontwerp mogelijk
Direct stickers drukken!
stickers-drukken

Stickers in alle vormen en maten

We hebben een ruim assortiment aan drukwerk stickers in verschillende formaten en materialen.

Onze losse stickers zijn van zelfklevend vinyl en worden full color bedrukt. Naast onze standaardformaten kunnen we de stickers in vrijwel iedere denkbare vorm en maat snijden op onze hoogwaardige ZUND-snijmachine. 

We drukken stickers zeer voordelig in kleine en grote oplages. Bent u op zoek naar een kleiner formaat stickers? Dan zijn onze stickers op vel zeer geschikt en voordelig. Ook bieden wij raamstickers aan, speciaal geschikt voor buitengebruik op bijvoorbeeld auto's of winkelruiten!

stickers-op-vel

Stickers op vel

We drukken stickervellen op Jac Serilux, een hoogwaardige papiersoort met een hoge scheurweerstand. U heeft de keuze uit stickers van papier (Jac Script) en vinyl (Jack Serilux). Vinyl stickers zijn ook geschikt voor buitengebruik. De stickers zijn geschikt voor vlakke en vetvrije ondergronden en worden met een hoge kleurechtheid gedrukt op een A4 vel. De stickers zijn snel gemakkelijk van het vel te verwijderen, blijven goed plakken en vallen zeker op!

vel-stickers-drukken

Zelf drukwerk stickers ontwerpen

In onze handige online editor ontwerp u gemakkelijk uw eigen sticker. U doorloopt de volgende stappen: 

Stap1: Open onze Online Editor.
Stap 2: Upload de afbeelding of foto die u wilt gebruiken voor uw ontwerp.
Stap 3: Voeg eventueel tekst, een template of andere decoraties toe.
Stap 4: Sla uw project op om er laten verder aan te werken, of bestel uw stickers direct! Wij nemen uw order gelijk in productie.

Omdat we al onze stickers drukken in onze eigen digitale drukkerij, hebben we volledig zicht op het productieproces en kunnen we optimale kwaliteit, de beste service en snelle levertijden garanderen. 

Bestel uw drukwerk stickers vandaag en u heeft ze snel in huis – spoedlevering is mogelijk! Heeft u vragen of speciale wensen? Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u graag verder.

sticker-in-vorm