Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Familiedrukwerk

Wilt u graag een goede indruk maken bij uw relaties? Naamkaartjes drukken doet u met hoge kwaliteit bij Drukwerknodig. Uw naam en/of bedrijfsnaam met eventueel logo en tekst afgebeeld op een mooi kaartje. U kunt kiezen uit allerlei papiersoorten en afwerkingen. Mocht u nog geen ontwerp hebben kunt u deze ook zelf maken met onze gratis Online Editor.

  • In grote én kleine oplages
  • Spoedlevering mogelijk
  • Zelf ontwerpen in Online Editor
  • Scherp geprijsd!
Bekijk het assortiment
familiedrukwerk-aanschaffen

Assortiment familiedrukwerk

Voor elke gelegenheid binnen uw gezin kunt u drukwerk vinden. Een familieplanner of een familie agenda bijvoorbeeld. Wij zetten wat voorbeelden van familiedrukwerk voor u op een rijtje:

familiedrukwerk-bestellen

Mooi voor aan de muur!

Een mooie manier om uw beste herinneringen dichtbij u te hebben is een decoratie voor aan de muur. U kunt dit op verschillende manieren doen. Met fotobehang kunt u een mooie foto van bijvoorbeeld uw mooiste reis aan de muur plakken. Met een kalender kunt u foto’s van het afgelopen jaar samenvatten in een kalender die lang mooi zal blijven. Wanneer u kiest voor een wanddecoratie zijn al uw herinneringen voor lange tijd te bewonderen op mooie materialen. Bij wanddecoratie kunt u kiezen uit de volgende materialen:

familiedrukwerk-printen

Feestje plannen of feestje onthouden?

Wilt u graag altijd op de hoogte zijn van al uw afspraken of gaat u binnenkort een feestje voor de familie geven? Als u denkt aan familiedrukwerk horen daar natuurlijk ook agenda’s en kaarten bij. De agenda kunt u zelf helemaal samenstellen naar wens met een geheel eigen ontwerp! U kunt kiezen uit de volgende agenda’s:

Wanneer u een mooi kaartje nodig heeft voor bijvoorbeeld een komende trouwerij, een geboortekaartje of een kaartje voor een leuk feestje waar de hele familie mag komen, zit u goed bij Drukwerknodig. Met onze premium drukkwaliteit en vele opties kunt u de perfecte kaart samenstellen én zelf ontwerpen. U kunt kiezen uit de volgende kaarten:

familiedrukwerk-maken

Handig voor in huis of voor een verjaardag!

Uw huis opleuken met gepersonaliseerde producten kan een leuke toevoeging zijn. Denkt u aan een zelf ontworpen tafelkleed of placemats met uw foto’s. Deze kunt u ook erg leuk gebruiken voor verjaardagen van u of van uw kinderen. Als u een feestje wilt organiseren kunt u ook nog denken aan uw eigen vlaggenlijnbierviltjes of wijnkisten. U kunt zo de gelegenheid helemaal in de sfeer maken die u graag wilt en u bent ook nog eens erg voordelig uit.

familiedrukwerk-ontwerpen

Ontwerp maken voor uw product

Wanneer u een product bij ons besteld kunt u voor 2 manieren kiezen om een ontwerp toe te voegen aan uw product. U kunt ervoor kiezen deze aan te leveren in een PDF. U heeft deze dan zelf al gemaakt of laten maken en levert deze aan volgens onze aanleverspecificaties. U kunt uw PDF dan altijd optioneel laten controleren door onze professionals.

Bent u niet zo handig met vormgevingsprogramma’s of heeft u hier niet veel kennis van? Geen probleem! Drukwerknodig heeft een eigen ontworpen Online Editor. Deze is geheel gratis, gebruiksvriendelijk voor iedereen en voorzien van thema’s en sjablonen om u op weg te helpen.

U kunt uw ontwerp zelf en eenvoudig in elkaar zetten met behulp van de volgende stappen:

  1. Open de gratis Online Editor
  2. Kies een product en een gewenst formaat
  3. Voeg uw gewenste afbeelding(en) en/of tekst in
  4. Maak eventueel gebruik van thema’s en sjablonen
  5. Sla uw project op voor laten of rond uw bestelling af!

Uw bestelling zal zo spoedig mogelijk bij u bezorgd worden.

familiedrukwerk-laten-drukken

Levertijden en service

Als u bij Drukwerknodig bestelt, dan bent u verzekerd van de snelste levertijden. Deze zijn sneller dan wanneer u bij de concurrent bestelt! De levertijden verschillen wél per product, dus let hier even goed op. Naast een standaard levering biedt Drukwerknodig bij bijna elk product ook een spoedlevering. Zo kunt u nog eerder genieten van al uw mooie familiedrukwerk!

 De snelste levertijden en de hoogste kwaliteit gaan natuurlijk niet samen zonder een vriendelijke klantenservice! Onze medewerkers van de klantenservice helpen u altijd erg graag met uw vragen en onduidelijkheden. U kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail of de chat onderin het scherm!

familiedrukwerk-afdrukken