Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Fotocollage maken

Een fotocollage maken kunt u op verschillende manieren doen. Denk hierbij aan een wanddecoratie op allerlei materialen, fotoboek, kalender, poster en ga zo maar door. Met de gratis Online Editor van Drukwerknodig is het mogelijk om zelf snel en makkelijk fotocollages te maken met verschillende producten.

  • Ruime keuze in producten
  • Personaliseren met veel opties
  • Gratis ontwerptool
Fotocollage maken
fotocollage maken

Fotocollage bestellen

Drukwerknodig staat voor de beste service. Bij de beste service hoort natuurlijk ook de beste kwaliteit. Uw fotocollage kunt u dus bestellen met de zekerheid dat deze van de beste kwaliteit is. Door middel van de beste en nieuwste drukpersen en materialen zorgen wij ervoor dat wij continu vernieuwen en het beste resultaat behalen. Wij willen immers dat u 100% tevreden uw product ontvangt.

Wanneer u een fotocollage wilt maken kunt u dat op verschillende manieren doen. In het assortiment zijn erg veel producten te vinden die u met een fotocollage kunt ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een fotocollage verwerkt in een kalenderfotoboekposterkaart of een wanddecoratie. Wanneer u kiest voor een wanddecoratie zou u bijvoorbeeld een fotocollage op canvas kunnen maken. Bij wanddecoratie heeft u de keuze uit de volgende materialen:

fotocollage-drukken

Fotocollage ontwerpen

Een fotocollage ontwerpen doet u gemakkelijk en snel in onze gratis Online Editor. Deze is speciaal voor u gemaakt door ons team van IT-specialisten. Deze is zo gemaakt dat u zelfs zonder enige vormgevingskennis een prachtig en professioneel ontwerp kunt maken. In de Online Editor heeft u de mogelijkheid om sjablonen en thema’s te gebruiken om u op weg te helpen.

U kunt in een aantal simpele stappen al een mooi ontwerp maken:

  • Open onze Online Editor
  • Upload de logo’s of de afbeeldingen die u graag wilt.
  • Voeg eventueel tekst en decoraties toe.
  • Sla uw project op om er later verder mee te gaan, of bestel uw fotocollage direct.
fotocollage-printen

Maatwerk

Heeft u speciale wensen voor uw fotocollage? Neem dan contact op met ons! Naast de standaard maten en vormen kunnen wij ook maatwerk leveren. Dus heeft u speciale wensen die u niet terug kunt vinden? Laat het ons weten en dan helpen wij u graag verder!

fotocolalge-laten-afdrukken

Service en levertijden

Bij de beste kwaliteit hoort natuurlijk de beste service! Wanneer u vragen heeft over het bestelproces, de levertijden of iets anders, dan kunt u terecht bij onze eigen klantenservice. Zij helpen u verder waar u er zelf niet meer uitkomt. U kunt onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en via de chat rechtsonder in het scherm

Wilt u graag uw fotocollage op tijd in huis of op een ander gewenst adres? Onze standaard levertijden zijn erg snel, de snelste van Nederland! Kunt u niet wachten? Kiest u dan voor de spoedlevering en wij bezorgen nóg sneller uw bestelling! Bent u benieuwd hoe snel wij kunnen leveren? Bekijkt u dan onze levertijden.

bedrukken-fotocollage