Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Houd afstand stickers

Maak nu gebruik van onze houd afstand stickers! Deze vloerstickers van goede kwaliteit helpen werknemers, klanten of gasten om zich te herinneren dat mensen 1,5 meter afstand moeten houden tegenwoordig. Je kan hieronder kiezen uit een van onze vele kant-en-klare ontwerpen! 

  • Eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen
  • Haarscherpe full color bedrukking
  • Scherpe prijs!
Direct bestellen
Bestel direct je houd afstand stickers!

Bestel gemakkelijk en snel uw houd afstand stickers

U kunt nu gemakkelijk onze nieuwe ontwerpen houd afstand stickers bestellen. Deze houd afstand stickers zijn bedrukt met superscherpe ontwerpen en zijn van hoge kwaliteit. Het is een handige reminder voor social-distancing. Heeft u liever stickers die een looproute aangeven? Kies dan voor onze looproute stickers met de pijlen erop. Deze hebben we ook in verschillende ontwerpen. Deze kunt u op het gehele looppad plaatsen in uw kantoor, winkel of pand! 

Formaten houd afstand stickers

De houd afstand stickers worden geleverd in verschillende soorten en maten. Zo bestaat het assortiment uit vierkanterechthoekige en ronde vloerstickers. Het ontwerp op iedere houd afstand sticker is kant-en-klaar. Het product zal dus snel geproduceerd zijn wanneer u deze heeft besteld!  De formaten van de vloerstickers verschillen tussen de 20x20 cm en 150x150 cm. Er is dus een ruime keuze en een houd afstand sticker voor op iedere locatie. 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! 

De ontwerpen worden gedrukt op wit vloerstickermateriaal, dit is makkelijk aan te brengen en beschikt over een antislip laag. 

Let op: u hoeft geen ontwerp te uploaden, dit wordt automatisch gekoppeld.

Direct bestellen
Bestel direct je houd afstand stickers!