Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Mokken bedrukken

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Écht keramiek
  • Volumekorting > 50%
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
Product samenstellen

Laat mokken bedrukken met logo, foto of persoonlijke boodschap. Lever een eigen PDF-bestand aan of ontwerp gemakkelijk een mok via onze Online Editor.

Product samenstellen

Direct uw mokken samenstellen

Omschrijving

Mok bedrukken met foto

Geef een uniek relatiegeschenk aan uw collega met een bedrukte mok met foto of logo! Daarnaast zijn bedrukte mokken ook erg leuk voor op kantoor. Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw eigen mokken laten bedrukken. Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken een eigen mok met foto maken. Uiteraard is het ook mogelijk om een mok te ontwerpen via een eigen ontwerpprogramma.

Hoe kan ik een mok ontwerpen?

Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken een eigen mok met foto, logo of naam ontwerpen. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen mok:

  1. Open de Online Editor en kies de gewenste mok
  2. Upload uw foto’s of PDF-bestanden in het project
  3. Maak het ontwerp op naar eigen smaak
  4. Voeg eventueel nog cliparts, filters en teksten toe aan het ontwerp
  5. Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

Werkt u liever via uw eigen ontwerpprogramma? Bekijk dan goed onze aanleverspecificaties waaraan het PDF-bestand moet voldoen voor het beste resultaat!

Mok bedrukken met snelle levertijd

Al onze mokken worden gedrukt in onze eigen productiehal in Nederland. Hierdoor kunnen we snelle levertijden garanderen. Ook is het mogelijk om uw bestelling extra snel te laten maken met de spoedproductie-optie. Uw bestelling wordt dan één werkdag eerder verzonden. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer uw gepersonaliseerde mokken bezorgd kunt krijgen.

Mokken bedrukken met korting

Doordat wij zelf produceren kunnen we goedkoop mokken bedrukken. U kunt daarom al voordelig een mok bedrukken vanaf 1 stuk. Daarnaast krijgt u een volumekorting bij een hogere oplage mokken met eigen ontwerp die kan oplopen tot 50%!

Magische mok bedrukken

Naast een standaard mok is het ook mogelijk om uw ontwerp te laten drukken op een magische mok. Bij deze variant wordt het ontwerp pas zichtbaar bij hitte, dus wanneer er koffie of thee wordt ingeschonken. Hiermee blijft het design van de tovermok een verassing tot bij het gebruik!
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
Bedrukt (normaal)€ 8,26
Bedrukt (magisch)€ 12,39
Bedrukt (XL)€ 12,39
Bedrukt (rood)€ 11,30
Bedrukt (blauw)€ 11,30

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Mokken. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Mokken

Opties

Opties

PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
MateriaalsoortBeschrijving
Sublimatie papier-

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Onderzetters

Onderzetters

v.a. € 0,85 - € 1,55 per stuk