Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Jubileumgeschenken bedrukken

Heeft uw collega, medewerker of leidinggevende een mijlpaal behaald? Verras jouw zakenrelatie met een jubileumgeschenk! Bij Drukwerknodig bent u op het juiste adres voor de meest originele jubileumcadeaus. Bij ons kunt u eenvoudig een product ontwerpen met foto’s, namen en uw eigen bedrijfslogo.

  • Persoonlijk geschenk
  • Snelle levertijden in NL & BE
  • Eenvoudig te ontwerpen
  • Unieke jubileumgeschenken met logo, naam en/of foto
Bekijk het assortiment
jubileumgeschenken

Unieke jubileumgeschenken

Een jubileum is iets bijzonders en daar hoort een uniek jubileumgeschenk bij. Drukwerknodig heeft een selectie gemaakt van de meest unieke ideeën. Of het nou om het 5-jarige, 10-jarige of 50-jarige jubileum gaat, Drukwerknodig helpt u graag verder met het vinden van het perfecte cadeau. 

Via onze Editor kunt u in een paar klikken uw eigen jubileumgeschenk ontwerpen en laten bedrukken. Hierbij heeft u keuze uit onze zelfgemaakte kant-en-klare templates of u kunt starten met een eigen blanco ontwerp. Onze missie is om u te voorzien van unieke en hoogwaardige jubileumgeschenken die de speciale momenten in het leven van uw collega, medewerker of leidinggevende extra bijzonder maken.

Bekijken
Jubielemgeschenken pakket

Jubileumgeschenk tip 1: tegeltje bedrukken

Verwerk een leuke persoonlijke boodschap op een tegeltje met een delfts blauw ontwerp om de randen. Geef uw collega, medewerker of leidinggevende een inspirerend jubileumgeschenk voor de toekomst, quote een uitspraak of schrijf een leuk bedankje. Een tegeltje aan de muur hangen of in de vensterbank zetten? Bij het afronden van de bestelling kan er gekozen worden voor een tegelhanger of een tegelhouder.

✔️ Echt Keramiek
✔️ Keuze uit standaard of HD tegeltje
✔️ Eigen ontwerp mogelijk

Bekijken
Tegeltje bedrukken

Jubileumgeschenk tip 2: gepersonaliseerde Merci chocolade

Bedank jouw zakenrelatie met een lekker jubileumgeschenk van verschillende chocoladerepen, personaliseer een Merci chocolade wikkel met uw eigen ontwerp of logo! Dit geeft je de mogelijkheid om je wensen en felicitaties op een speciale manier over te brengen. Hierbij kunt u zelf de wikkel personaliseren of kunt u kiezen uit een van onze kant-en-klare thema's. 

✔️ Keuze uit 250 of 400 gram
✔️ Perfect als brievenbuscadeau
✔️ Eigen ontwerp mogelijk

Bekijken
Gepersonaliseerde merci wikkel

Jubileumgeschenk tip 3: mok met logo

Bent u op zoek naar een praktisch jubileumgeschenk met uw eigen logo? Overweeg dan om een gepersonaliseerde mok met logo te schenken! Personaliseer deze mokken met uw bedrijfslogo en voeg eventueel namen toe. Deze mokken zijn een leuke aanvulling voor op kantoor en kunnen dagelijks gebruikt worden. 

✔️ Keuze uit verschillende mokken
✔️ Echt keramiek
✔️ Gemakkelijk online ontwerpen

Bekijken
Mok met logo

Jubileumgeschenk 4: wijnkisten

Wilt u uw collega, medewerker of leidinggevende verrassen met een jubileumgeschenk van een heerlijke fles wijn in een exclusieve wijnkist? Ontwerp het schuifdeksel met uw eigen logo, tekst en/of foto’s. Daarnaast heeft u de keuze uit drie verschillende wijnsoorten van het merk Santa Rita. De wijnkist wordt standaard gevuld met houtwol ter decoratie. 

✔️ Houten wijnkist met bedrukbare schuifdeksel
✔️ 1- of 2-vaks wijnkist
✔️ Rode, rosé of witte wijn

Bekijken
Wijnkist

Jubileumgeschenk 5: kalenders

Met een kalender voor 2024 geeft u de jubilaris het perfecte jubileumgeschenk voor de toekomst. Voeg per maand een foto, quote of persoonlijk berichtje toe. Ontwikkel de kalender helemaal naar uw smaak met de Online Editor, hierbij heeft u keuze uit kant-en-klare thema’s of een blanco ontwerp.

✔️ Keuze uit verschillende papiersoorten 
✔️ Meerdere formaten mogelijk
✔️ Eigen ontwerp mogelijk

Bekijken
Kalender

Gerelateerde producten

mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
tegeltje-bedrukken

Tegeltjes

Populair
v.a. € 4,85 - € 8,25 per stuk
merci

Merci chocolade

v.a. € 7,34 - € 10,66 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk