Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kerstkaarten bestellen

Wilt u kerstkaarten bestellen? Dat kan eenvoudig en op een leuke manier bij Drukwerknodig. Bij Drukwerknodig kunt u namelijk kerstkaarten zelf ontwerpen in onze eenvoudige Online Editor. Zo kunt u die kerstkaarten personaliseren waardoor de kerstkaart nog persoonlijker wordt. Indien u al een ontwerp heeft is het ook mogelijk om een PDF-bestand aan te leveren.

  • Snel en voordelig kerstkaarten drukken
  • Ruime keuze in formaten
  • Veel materiaalopties
  • Online ontwerpen of eigen PDF-bestanden
Kerstkaarten bestellen
kerstkaarten bestellen

Originele kerstkaarten bestellen

Bij ons is het ontzettend makkelijk om leuke, originele kerstkaarten te bestellen. In onze handige online ontwerp-tool is het makkelijk om zelf een ontwerp te maken voor op de kerstkaarten. U kunt namelijk in de Online Editor verschillende kerstthema’s gebruiken die u kunt aanpassen volledig naar uw wens. Zo kunt u foto’s, namen, teksten en logo’s toevoegen aan uw kerstkaarten. Zo worden de kerstkaarten nog persoonlijker!

Kerstkaarten bestellen
kerstkaarten bestellen online

Verschillende soorten kerstkaarten bestellen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende kerstkaarten die u kunt bestellen. U kunt namelijk kiezen gevouwen, ongevouwen en ronde kerstkaarten. Als u de juiste kaart heeft gekozen kunt u kiezen uit verschillende formaten van de kerstkaart. Zodra u de juiste kerstkaart heeft gekozen kunt u beginnen met het ontwerpen van de kerstkaarten. Als de kerstkaarten volledig naar wens zijn samengesteld kunt u de kerstkaarten bestellen!

Kerstkaarten bestellen
kerstkaarten bestellen grote oplage

Hoe kan ik kerstkaarten bestellen?

Via onze Online Editor kunt u in een paar stappen uw kerstkaarten maken en bestellen. Volg de onderstaande stappen om uw kerstkaarten te bestellen:

  1. Open onze Online Editor
  2. Upload uw foto’s
  3. Plaats uw foto op kerstkaarten en maak deze volledig naar wens
  4. Voeg eventueel teksten, cliparts en filters toe
  5. Klaar? Voeg uw ontwerp toe aan de winkelwagen
  6. Kies uit verschillende afwerkingen en rond de bestelling af

Als u gebruik maakt van een ander ontwerpprogramma is dat geen probleem. In dat geval kunt u bij ons een PDF-bestand aanleveren met uw creatie. Zorg ervoor dat het PDF-bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties.

Kerstkaarten bestellen
kerstkaarten drukken en bestellen

Levertijden en service

Wij willen ervoor zorgen dat u uitstekende service ervaart. Wij doen er dan ook alles aan om uw bestelde kerstkaarten volledig naar wens bij u te laten bezorgen. Indien u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan per telefoon, mail of via de chat rechtsonder in uw scherm.

Naast de beste service, streven wij ook naar snelle levertijden. Bent u benieuwd wanneer u uw bestelling kunt ontvangen? Bekijk dan hier de actuele levertijden. Indien u uw bestelling nog sneller in huis wilt hebben, kunt u ook kiezen voor de spoedleveringsoptie. In dat geval krijgt uw order voorrang in het productieproces. Zo worden de kerstkaarten nog sneller geleverd!

Gerelateerde producten

Ongevouwen kaarten drukken

Kaarten

Populair
v.a. € 0,03 - € 2,05 per stuk
Kerstballen bedrukken

Kerstballen

v.a. € 7,39 - € 10,56 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,05 - € 1,07 per stuk
tafelkaarten-bedrukken

Tafelkaarten

v.a. € 0,77 - € 4,52 per stuk