Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kinderboek drukken

Wilt u een eigen kinderboek drukken met de beste kwaliteit? Dan bent u bij Drukwerknodig aan het juiste adres. Zo kunt u voor het slapen gaan nog een leuk verhaaltje voorlezen aan uw kind en dit uit uw gepersonaliseerde boekje!

 • Diverse formaten
 • Spoedlevering mogelijk
 • Keuze uit vele papiersoorten
 • De scherpste prijzen
Kinderboek drukken
kinderboek-drukken

Verschillende inbindmogelijkheden

Wilt u uw kinderboek drukken maar twijfelt u nog over welke afwerking? Bij Drukwerknodig is er ruime keuze uit verschillende afwerkingen. Wilt u dat het boekje zo lang mogelijk meegaat? Dan kunt u het beste kiezen voor een hardcover boek. Dit boek is ingebonden in een harde stevige kaft. Wij garanderen een optimale drukkwaliteit met onze Kodak Nexfinity. U kunt ook voor een softcover boek kiezen. Daarnaast zijn er nog de opties voor een geniet, hardcover Wire-O en Wire-O boek. Bij een Wire-O boek wordt het kinderboek ingebonden door middel van een metalen ringband.

kinderboek-afwerking

Uw gepersonaliseerde kinderbroek drukken

U wilt natuurlijk uw kind een kinderboek voorlezen met de aller leukste verhalen. Hoe leuk is het dan om deze zelf te kunnen schrijven en uw kinderboek met naam van uw kind te bedrukken? Leg deze verhalen snel vast in uw eigen kinderboek! In een aantal stappen heeft u uw zelfgemaakte kinderboek al laten drukken.:

1.       Upload uw PDF bestand

2.       Kies de gewenste papieropties en afwerkingen

3.       Druk op ‘bestellen’ en wij beginnen direct met het drukken van uw kinderboek!

kinderboek-printen

Inbindmogelijkheden

De inbindmogelijkheden zijn al even in het kort benoemd. Tijd om er iets dieper op in te gaan: 

 • Hardcover
  Meest gekozen is een hardcover boek. Dit is een duuzaam boek ingebonden in een harde stevige kaft. Het omslag is gemaakt van 3-laags sulfaatkarton omvouwen met bedrukt papier en optioneel kan het worden voorzien van mat- of glanslaminaat.
 • Softcover
  Een softcover boek heeft een zachte, stevige kaft. Uiteindelijk wordt het boek schoongesneden.
 • Geniet/gebrochuurd
  Wij bundelen uw boekje met twee sterke nietjes in de rug. Daarna wordt het gevouwen naar het uiteindelijke formaat.
 • Hardcover Wire-O
  Een hardcover Wire-O is een boek waarbij een witte, zwarte of metaal spiraalbinding in een harde kaft wordt geplaatst. Dit heeft een nette uitstraling en heeft een snelle productietijd. 
 • Wire-O
  Bij een wire-o boek wordt het papier stevig ingebonden door middel van een metalen ringband- of spiraalbinding. Deze inbindmogelijkheid is geschikt voor een boekwerk met veel bladzijden. 
snelle-levering-kinderboeken

Wij bieden service!

Bent u klaar met uw kinderboek schrijven? Bij Drukwerknodig begrijpen we dat u niet kunt wachten met het doorlezen van uw kinderboek. Als u uw boek voor 12:00 uur besteld, heeft u hem de volgende werkdag al in huis!

Heeft u vragen of onduidelijkheden? Ons team van professionals staat altijd voor u klaar om u verder te helpen! Via onze website is het mogelijk om een chat te starten met één van onze klantenservice medewerkers.

kinderboek-ontwerpen