Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Prentenboek Drukken

Heeft u een eigen prentenboek gemaakt voor uw zoon/ dochter? Dan kunt u vast niet wachten met het voorlezen ervan! Bij Drukwerknodig kunt u eenvoudig en snel uw eigen prentenboek drukken.

  • Snelle levering
  • Diverse afwerkingen en papiersoorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Standaard de beste boekenprijs
Prentenboek drukken
prentenboek-drukken

Wat is een prentenboek?

U kent ze vast wel: de prentenboeken. Maar wat is het nou precies? Een prentenboek is een boekje waarin tekst en illustraties elkaar aanvullen en samen een verhaal vormen. Dit boek wordt veelal voorgelezen aan jonge kinderen van tussen de ca. 3 t/m 6 jaar. Een prentenboek bevat weinig tekst en veel afbeeldingen.

prentenboek-printen

Een prentenboek drukken

U heeft waarschijnlijk al veel tijd gestoken in het maken van het prentenboek. Nu heeft u natuurlijk helemaal geen zin meer om veel moeite te steken in het drukken. Geen paniek! In een aantal stappen bent u binnen een aantal dagen al in handen van uw gepersonaliseerde prentenboek:

  1.  Lever uw PDF aan
  2. Kies de gewenste afwerking en papiersoort
  3. Druk op ‘bestellen’ en u bent al klaar!
prentenboek-maken

Afwerkingsopties

U kunt op een aantal manieren uw prentenboek afdrukken. Wilt u er zeker van zijn dat het boek lange tijd mee gaat, ook met kleine kinderhandjes? Ga dan voor de hardcover kaft. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een softcover, Wire-O, hardcover Wire-O en geniet prentenboek. 

Bij een hardcover Wire-O moet u denken aan een boek waarbij een witte, zwarte of metaal spiraalbinding in een harde kaft wordt geplaatst. Bij een Wire-O boek gaat het om een stevig ingebonden metalen ringband of spiraalbinding. Deze optie is ideaal voor een prentenboek met veel pagina’s.

prentenboek-bestellen

De beste service en kwaliteit

Alle boeken worden gedrukt in onze eigen uitgebreide drukkerij in Groningen. Doordat wij volledig zicht hebben op het gehele productieproces, kunnen wij garant staan voor de beste kwaliteit. Ieder product wordt door ons gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer deze niet voldoende is, wordt uw boek herdrukt.

Wilt u maatwerk? Neem dan contact met ons op. Ook voor onduidelijkheden en vragen kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. Onze professionals helpen u graag verder.

prentenboek-bedrukken