Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kleine kerstgeschenken

Wilt u uw medewerkers tijdens deze feestdagen verrassen met kleine kerstgeschenken? Ontwerp vandaag nog een persoonlijk cadeau bij Drukwerknodig! Maak uw kerstpakket helemaal compleet en geef het een unieke wending met uw eigen ontworpen kerstgeschenken. Bij ons kunt u gemakkelijk een product creëren met foto’s, kerstwensen en uw eigen bedrijfslogo.

Wij hebben de meest leuke cadeaus voor u op een rijtje gezet, bekijk de mogelijkheden en ontwerp vandaag nog uw kleine kerstgeschenken!

  • Breed assortiment
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gemakkelijk zelf ontwerpen
  • Originele en persoonlijke cadeaus
Kleine kerstgeschenken bekijken
Kleine kerstgeschenken

Persoonlijke kleine kerstgeschenken

Tijdens de feestdagen kunnen kleine kerstgeschenken helpen bij het opbouwen van connecties en dragen ze bij aan een prettige werkomgeving. Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw kerstpakket en geef een leuk aandenken aan uw bedrijf of organisatie. Drukwerknodig biedt een zorgvuldige samengestelde selectie aan kerstgeschenken voor uw personeel. 

Personaliseer bijvoorbeeld een kerstbal met uw logo of een leuke teamfoto voor in de dennenboom. Bedruk een mok met uw kerstwensen en laat het perfect aansluiten bij uw medewerkers. Deze mok is perfect voor de koude dagen en is gemaakt van echt keramiek.

Voeg uw eigen unieke kerstkaart toe om uw medewerkers persoonlijk te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Wilt u liever een smakelijke traktatie aan uw kerstpakket toevoegen? Schenk dan een eigen ontworpen Merci doos en schrijf uw persoonlijk bedankje en kerstgroeten op de wikkel. Toon uw waardering aan uw team en maak deze feestdagen extra bijzonder met uw eigen gepersonaliseerde kerstgeschenken. Bestel vandaag nog en wens uw personeel fijne feestdagen!

Kleine kerstgeschenken bekijken
Kleine kerstgeschenken Merci doos

Hoe maak ik mijn kleine kerstgeschenken?

Wij begrijpen dat u in deze hectische periode niet te veel tijd wilt besteden aan het samenstellen van uw kleine kerstgeschenken. Met behulp van onze Editor heeft u uw kerstgeschenk super snel klaar! Volg eenvoudig de onderstaande stappen en begin direct met het personaliseren van uw eigen geschenk:

  1. Kies een kerstgeschenk uit ons assortiment
  2. Open de Editor
  3. Selecteer een ontwerp of begin een blanco project
  4. Voeg uw bedrijfslogo, foto’s en kerstwensen toe
  5. Tevreden met uw ontwerp? Rond de bestelling af en laat ons de rest doen!

Maak deze feestdagen extra bijzonder voor uw personeel. Verken nu de mogelijkheden in onze Editor en geef een persoonlijk tintje aan uw kerstwensen.

Kleine kerstgeschenken bekijken
Kleine kerstgeschenken kerstbal

Kleine kerstgeschenken snel bezorgd

Bent u laat met het samenstellen van uw kleine kerstgeschenken? Wij begrijpen dat u snel uw cadeau wilt ontvangen. Bij Drukwerknodig verzorgen we onze eigen bedrukkingen, waardoor we snelle productietijden kunnen waarborgen. Voor gedetailleerde informatie kunt u onze levertijden raadplegen.

Als u hulp nodig heeft bij onze Editor of vragen heeft over onze producten, staan onze drukwerkspecialisten altijd voor u klaar. U kunt contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of online via de chat. Wij zijn bereid u te assisteren, neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden!

Kleine kerstgeschenken bekijken
Kleine kerstgeschenken kaarten

Gerelateerde producten

Kerstballen bedrukken

Kerstballen

v.a. € 7,39 - € 10,56 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
Ongevouwen kaarten drukken

Kaarten

Populair
v.a. € 0,10 - € 2,18 per stuk
merci

Merci chocolade

v.a. € 7,34 - € 10,66 per stuk