Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Menukaarten drukken

Wilt u uw eigen ontworpen menukaarten drukken? Met behulp van onze handige Online Editor maakt u gemakkelijk en snel zelf een menukaart. Wij bedrukken menukaarten in grote en kleine oplages, heel voordelig al vanaf 5 stuks! Perfect voor een speciaal diner of een verjaardagsfeestje!

 • Verschillende formaten en vouwwijzen
 • Diverse afwerkingen
 • Zeer voordelig
 • Kleine oplages mogelijk, al vanaf 5 stuks!
Menukaart ontwerpen
Menukaart drukken

Productspecificaties

Bij Drukwerknodig bieden we ruime keuze uit formaten en vouw manieren voor uw menukaart. Hieronder vertellen we de verschillende mogelijkheden.

Wij kunnen uw menukaarten drukken op verschillende formaten. Wij beschikken over formaten van A3 tot en met A6. De menukaarten kunnen ongevouwen blijven. Maar ze kunnen ook met een enkele, wikkel of een zigzag vouw gemaakt worden.

Als bedrukking bieden we zowel enkel- als dubbelzijdige bedrukking. Dit bieden we in zowel ‘zwart’ als in ‘color’.
Er is ook een grote keuze uit verschillende papiersoorten. Achter elke papiersoort staat een ‘i’ tekentje waar extra uitleg bij staat wanneer u er op klikt. Wanneer u het papiersoort heeft gekozen, kunt u nog een keuze maken voor een afwerking:

 • Dubbelzijdig glanslaminaat
 • Dubbelzijdig matlaminaat
 • Geen

Als u vragen heeft over het ontwerpen of drukken van de menukaarten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe kan ik menukaarten drukken?

Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw menukaart:

 1. Open de Online Editor
 2. Kies uit de verschillende opties
 3. Kies de hoeveelheid menukaarten die u wilt bestellen
 4. Klaar met het ontwerpen? Rond de bestelling af en krijg uw menukaart thuisgestuurd!

Heeft u al een ontwerp in een ander programma gemaakt? Dat maakt niets uit, zolang u bestand aan de aanleverspecificaties voldoet, want ook die menukaarten drukken wij!

Twijfelt u of het bestand voldoet? Dan kunnen wij het bestand ook controleren. Via de mail ontvangt u dan feedback om zo het beste resultaat te krijgen.
 

Begin direct!
menukaarten drukken

De beste service

Omdat Drukwerknodig in eigen huis produceert, kunnen wij het gehele productieproces regelen en controleren. Hierdoor is het ook mogelijk om scherpe prijzen, snelle levertijden, uitstekende service en optimale kwaliteit te garanderen. En zo voor u dus de beste menukaarten te drukken. Onze klantenservice helpt u graag verder als u een vraag heeft.

Menukaart maken
drukken van menukaarten

Gerelateerde producten

flyers-drukken

Flyers

v.a. € 0,02 - € 1,14 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,19 - € 1,34 per stuk
bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk