Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Poster maken

Gemakkelijk een poster maken? Dat kan! De posters die wij produceren zijn van de beste kwaliteit en zijn heel eenvoudig samen te stellen. Met onze gebruiksvriendelijke online editor kunt u gemakkelijk de poster maken. Het is een mooi gebaar naar (potentiële) klanten toe. U kunt zelf een ontwerp kiezen of aanleveren. Voor de beste prijzen kunt u een poster maken bij Drukwerknodig! 

 • Hoge kleurechtheid
 • De beste drukkwaliteit
 • Zowel kleine als grote oplages
 • Verschillende afwerkingen mogelijk
Begin met je poster ontwerpen
poster-maken

Poster ontwerpen

De poster wordt enkelzijdig full color afgedrukt. Er zijn meerdere papiersoorten waar u uit kunt kiezen. U kunt met deze papiersoorten echt uw eigen poster maken. We kunnen de poster maken op verschillende soorten papier. De papiersoorten in het assortiment zijn:

 • 140 grams wit
 • 210 grams glans
 • 210 grams mat
 • 250 grams gloss fotopapier

Er is ook bij het bestelproces een afwerkingsoptie waarbij gekozen kan worden voor standaard papier. Echter kan het papier ook dubbelzijdig en enkelzijdig afgedrukt worden met een glaslaminaat of een matlaminaat afwerking. Wanneer u een product heeft gevonden wat bij u past kunt u ons de poster laten drukken.

poster-printen

Formaten

In onze productiehal worden de posters zo snel mogelijk gemaakt en wordt de kwaliteit op de eerste plek gezet. Er liggen hier de volgende standaard maten die wij leveren: A4, A3, A2, A1, A0 of 700 x 1000 mm. Staat uw gewenste maat hier niet tussen? Dan kunt u hier contact met ons opnemen. Maatwerk is altijd mogelijk in onze drukkerij!

Twee opties om posters te drukken:

 1. Heeft u al een PDF-ontwerp van de poster gemaakt? Upload dan uw PDF-bestand, kies de gewenste opties, afwerkingen, oplage en rond het bestelproces af. Wanneer u dat heeft gedaan gaan wij meteen voor u aan de slag! 
 2. Heeft u nog geen ontwerp klaarstaan? Dan kunt u gebruik maken van onze online editor, met deze tool kunt u gemakkelijk uw eigen ontwerp met foto’s en teksten maken. Een poster maken kan dus heel eenvoudig!
poster-drukken

Zelf poster ontwerpen

Een poster ontwerpen is met de geboden hulpmiddelen dus makkelijker dan ooit te voren. U kunt hier online de poster ontwerpen. De foto poster maken kost u niet veel tijd. U weet misschien al helemaal hoe de poster er uit moet komen te zien. U kunt hier direct aan de slag:

 1. Open onze Online Editor
 2. Kies het gewenste formaat
 3. Upload de afbeelding(en) die u afgedrukt wilt hebben
 4. Voeg de tekst van de poster toe
 5. Sla uw project tussentijds op of rond het bestelproces af

 

Maak hier je poster
poster-ontwerpen

Kwaliteit en levertijden

Wij beschikken over een eigen productiehal, hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit, snelste levertijden, scherpste prijzen en de beste service garanderen. Er wordt bij iedere bestelling controle uitgevoerd op kwaliteit. Op deze manier gaat u van Drukwerknodig alleen de beste kwaliteit ontvangen. Als we de poster maken wordt er goed op gelet door onze professionals. Wanneer u de bestelling heeft geplaatst snappen wij dat u deze het liefste zo snel mogelijk ontvangt, daarom is er ook een spoedleveringsoptie. U kunt hier de levertijden bekijken.