Mok bedrukken

  • Echt keramiek
  • Zelf uw ontwerp opmaken
  • Geschikt voor vaatwasser en magnetron
  • Foto wordt zichtbaar door warmte
v.a. € 3,96 - € 6,60 per stuk

Wilt u graag een origineel relatiegeschenk geven of een leuk bedankje voor een collega? Laat een mok bedrukken met uw eigen ontwerp of foto! U kunt kiezen uit een normale mok of een magische mok waarbij uw foto of ontwerp tevoorschijn komt bij het inschenken van een warme drank!

Product samenstellen

Direct uw mok samenstellen

Omschrijving

Mok bedrukken met foto

Uw mok bedrukken met foto of uw mok bedrukken met een eigen ontwerp doet u voordelig bij Drukwerknodig. Het leukste cadeau voor uw collega of baas!  Wanneer u een mok wilt aanschaffen heeft u de keuze uit een normale mok met bedrukking of de magische mok met bedrukking. Beide mokken zijn van écht keramiek gemaakt en zijn geschikt om in de vaatwasser en magnetron te doen. Uw mok zal geen kwaliteitsverlies ondergaan en kan jarenlang meegaan. Een erg leuk aandenken! Uw mok bedrukken doet u met een foto/ontwerp van het formaat van 20 x 9,8 cm.

Wanneer u de magische mok aanschaft zal deze wit aan de binnenkant zijn en zwart aan de buitenkant. Uw ontwerp zal niet zichtbaar zijn tot er een warme drank in geschonken wordt. Uw ontwerp zal door de warmte tevoorschijn komen, een leuke verrassing! De standaard mok is in zijn geheel wit en uw ontwerp is dan ook meteen zichtbaar.

Online Editor

U kunt zelf kiezen hoe u een mooi ontwerp maakt. U kunt zelf uw ontwerp in een PDF aanleveren volgens onze aanleverspecificaties. Optioneel kunt u deze laten checken door onze professionals om zeker te zijn van een mooi eindresultaat. U kunt er ook voor kiezen zelf een ontwerp te maken in onze Online Editor. Zelfs zonder enige kennis van professionele programma’s kunt u een ontwerp maken dat er uitziet als dat van een professional.

Uw mok laten bedrukken doet u in een paar eenvoudige stappen:

  • Open de Online Editor
  • Voeg de gewenste foto's toe
  • Voeg tekst of sjablonen erbij als u dit wilt
  • Sla uw project op of rond uw bestelling af, uw mok zal spoedig bezorgd worden!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
Bedrukt (normaal) 6,60
Bedrukt (magisch) 9,91

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Mokken. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Mokken

Opties

Opties

PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

fotoframe-drukken

Fotoframe

v.a. € 12,64 - € 18,05 per stuk
tegeltje-bedrukken

Tegeltjes

v.a. € 3,86 - € 6,57 per stuk
vlaggenlijn

Vlaggenlijn

vanaf € 30,77
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 6,32 - € 7,43 per stuk