Actie 15% korting: op geselecteerd verkiezingsdrukwerk

Mok met foto

Heeft u collega’s, potentiële klanten, vrienden of familie die een persoonlijk geschenk verdienen? U kunt bij Drukwerknodig een mok bedrukken met uw eigen foto, tekst of logo er op!

  • Vanaf 1 stuk en volumekorting!
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Écht keramiek
  • Full color bedrukking
Direct mok bedrukken
Bestel direct je mok met foto!

Mok met foto ontwerpen

Uw persoonlijke creatie op een mok bedrukken? Het is een leuk cadeau dat u volledig naar eigen wens kan ontwerpen. Hoe dan? Dat kan doormiddel van onze gemakkelijke Online Editor! Dit is een handige tool voor het ontwerpen van persoonlijke creaties. De Online Editor geeft u de mogelijkheid om uw eigen foto's aan te leveren of het geeft u de mogelijkheid om zelf uw mok met foto te ontwerpen. Deze bedrukte mok is eenvoudig te ontwerpen en kunt in kleine of grote oplages bestellen.

Hoe maakt u een mok met foto?

  1. Open de Online Editor en kies de gewenste mok
  2. Upload uw eigen foto's of begin zelf met ontwerpen
  3. Klaar met vormgeven? Rond de bestelling af en klaar! 

Productideeën voor de mok met foto

De doeleinden voor de beker kunnen erg verschillend zijn. U kunt als collega of werkgever uw medewerkers een mok met foto geven als aandenken aan bijvoorbeeld het einde van het jaar of als afscheid. Het zijn leuke aandenkens en kunnen zowel thuis als op kantoor worden gebruikt. Als u het wat persoonlijker wilt houden, dan kunt u de mok als geschenk geven aan uw vrienden of familie. De mok met foto kan dienen als verjaardagscadeau of als aandenken. U kunt dit zelf beslissen doormiddel van de Online Editor

Mok met foto levertijden  

Drukwerknodig begrijpt dat u de bestelling zo snel mogelijk thuis of op kantoor wilt hebben. Omdat er wordt beschikt over een eigen drukkerij is het productieproces razend snel. Het product kan direct worden bedrukt en worden verzonden. Bent u benieuwd naar deze levertijden? Bekijk hier dan de levertijden! Omdat wij beschikken over onze eigen productiehal kunnen wij de kwaliteit van de mok met foto waarborgen van begin tot eind. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen? Dan kunt u hier de klantenservice bereiken.

Bestel direct je mok met foto!