Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Raamstickers drukken

 • Diverse formaten en papiersoorten
 • Premium stickermateriaal
 • In elke gewenste vorm te snijden
 • Voor binnen- en buitengebruik!
v.a. € 1,82 - € 2,14 per stuk
Product samenstellen

Wanneer u op zoek bent naar een raambedekking, kunt u het beste raamstickers drukken. Deze gaan langdurig mee en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Kies voor bijvoorbeeld een logo, afbeelding, foto of actie. De raamstickers drukken we met uw eigen ontwerp op premium stickermateriaal!

Bent u op zoek naar DTF stickers?

Product samenstellen

Direct uw raamsticker samenstellen

Omschrijving

Raamstickers laten drukken bij Drukwerknodig

Wanneer u een logo, afbeelding of reclameboodschap op een raam vilt bevestigen, kunt u raamstickers laten drukken door Drukwerknodig. Kies uit één van onze vele formaten en bestel direct.

Omdat we bij Drukwerknodig uw raamstickers drukken in onze eigen digitale drukkerij, hebben we volledig zicht op het productieproces. Hierdoor is maatwerk ook mogelijk. Staat uw gewenste formaat er dus niet tussen, of wilt u uw raamstickers in vorm laten snijden? Neem dan contact met ons op. Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder bij het maken van uw raamsticker!

Zelf raamstickers ontwerpen

De mooiste raamstickers, zijn natuurlijk de raamstickers met eigen ontwerp. Bij Drukwerknodig kunt u snel en gemakkelijk uw eigen raamsticker ontwerpen:

 1. Open onze online editor
 2. Kies uw gewenste formaat
 3. Upload uw foto’s, afbeeldingen of logo die u als raamsticker wilt laten drukken
 4. Klik op ‘bestellen’ en u bent klaar!

Na het voltooien van uw bestelling nemen wij uw order meteen in productie en beginnen we dezelfde dag nog met het printen van uw raamstickers!

U kunt natuurlijk ook uw eigen raamstickers ontwerpen in een ander programma. Let er dan op dat u uw bestanden aanlevert volgens onze aanleverspecificaties. U kunt er ook voor kiezen om tegen een kleine meerprijs uw pdf-bestand door ons te laten controleren. Hierdoor bent u er zeker van dat uw raamsticker precies zo wordt gedrukt zoals u in gedachten heeft!

Verschillende opties

Bij Drukwerknodig heeft u veel verschillende opties wanneer u raamstickers laat drukken. Naast de vele formaten, kunt u kiezen uit de volgende materiaalsoorten:

 • Easydot wit: Het Easydot materiaal is het meest gebruiksvriendelijke materiaal. Deze raamstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen door de bubbeltjes lijmlaag.
 • Penstick: Dit materiaal sticker bevat geen lijmlaag, maar een statisch hechtend folie. Deze stickers kunnen aan de binnenkant worden aangebracht en het beeld naar buiten tonen.
 • Wit vinyl Monomeer (witte en grijze backing): Monomeer is wat stugger dan polymeer materiaal. Het is geschikt voor platte oppervlakken en kan bedenkt worden met glans- of matlaminaat om het nog wat steviger te maken. Hierdoor kan dit materiaal onder rustige weersomstandigheden ook buiten gebruikt worden.
 • Wit vinyl Polymeer (witte en grijze backing): De polymeer stickers zijn dé stickers voor buitengebruik, door de UV- en waterbestendigheid. Het polymeer vinyl kan daarnaast vervormen door hitten, waardoor het ook op bolle oppervlakken aangebracht kan worden. Om de raamstickers voor buitengebruik nog wat steviger te maken, kan ook hier gekozen worden voor een afwerking met glans- of matlaminaat.

Naast de verschillende materiaalsoorten, heeft u ook de keuze uit twee optionele afwerkingen:

 • Glanslaminaat: Een beschermlaag met een glanzende afwerking.
 • Matlaminaat: Een beschermlaag met een matte afwerking.

Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een raamsticker zonder afwerking. Wij gaan dan uw raamstickers drukken op het door u gekozen stickerpapier, zonder deze te voorzien van een extra beschermlaag.

Service

Doordat wij raamstickers drukken in onze eigen digitale drukkerij, hebben we direct zicht op het gehele productieproces. Hierdoor kunnen we voordelige prijzen, topkwaliteit en een snelle levering aanbieden. Zo worden alle raamstickers binnen enkele werkdagen bij u thuis bezorgd! Heeft u nog vragen, of advies nodig? Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag verder. Door uw raamstickers te maken bij Drukwerknodig trekt u gegarandeerd de juiste aandacht!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
20 x 20 cm€ 2,14
30 x 20 cm€ 2,20
30 x 40 cm€ 2,40
40 x 40 cm€ 2,53
50 x 70 cm€ 3,14
100 x 50 cm€ 3,63
100 x 100 cm€ 5,24
70 x 100 cm€ 4,27
A0€ 5,24
A1€ 3,63
A2€ 2,82

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Raamstickers. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Raamstickers

Opties

Opties

MateriaalsoortBeschrijving
Easydot witEasy dot wit zelfklevend vinyl heeft een zogenaamde dotbelijming, dit zorgt ervoor dat er luchtkanalen in de lijm ontstaan. Waardoor je de sticker makkelijk kan aanbrengen zonder luchtbubbels en het is ook weer gemakkelijk te verwijderen of te herpositioneren! Ideaal voor binnengebruik of kortdurende buitentoepassingen.
PenstickPenstick is statisch hechtend folie zonder lijmlaag, uitermate geschikt voor een gladde ondergrond zoals glas. Penstick kan van binnen aangebracht worden en het beeld naar buiten tonen. Penstick is makkelijk te verwijderen en herbruikbaar, ideaal voor seizoensgebonden acties! Kan zowel binnen- als buiten worden worden gebruikt.
Wit vinyl Monomeer Grijze backing (geschikt voor binnen)Monomeer is stugger dan polymeer en is geschikt voor platte oppervlakken. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden. Dit is om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden en is hierdoor dus langer houdbaar. Monomeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Wit vinyl Polymeer Grijze backing (geschikt voor binnen en buiten)Polymeer vinyl kan vervormen door hitte en kan daardoor op bolle oppervlakken aangebracht worden. Het is ook beter bestand tegen weersomstandigheden in vergelijking met monomeer vinyl. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden. Polymeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Wit vinyl Polymeer Witte backing (geschikt voor binnen en buiten)Polymeer vinyl kan vervormen door hitte en kan daardoor op bolle oppervlakken aangebracht worden. Het is ook beter bestand tegen weersomstandigheden in vergelijking met monomeer vinyl. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden. Polymeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Wit vinyl Monomeer Witte backing (geschikt voor binnen)Monomeer is stugger dan polymeer en is geschikt voor platte oppervlakken. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden. Dit is om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden en is hierdoor dus langer houdbaar. Monomeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Laminaat afwerkingBeschrijving
GeenStandaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Enkelzijdig glanslaminaatEnkelzijdig beschermende laminaatlaag met glanzende afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
Enkelzijdig matlaminaatEnkelzijdig beschermende laminaatlaag met matte afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
stickers-op-vel

Stickers (op vel)

v.a. € 3,31 - € 6,35 per stuk
raambord-bedrukken

Raamborden

v.a. € 13,03 - € 20,08 per stuk