Raamsticker drukken

  • Diverse formaten en papiersoorten
  • Premium stickermateriaal
  • In elke gewenste vorm te snijden
  • Voor binnen- en buitengebruik!
v.a. € 1,81 - € 2,13 per stuk

Raamstickers zijn ideaal als raambedekking. Ze gaan langdurig mee en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. De raamsticker drukken we met uw eigen ontwerp op premium stickermateriaal!

Product samenstellen

Direct uw raamsticker samenstellen

Omschrijving

Raamsticker drukken bij Drukwerknodig

Wanneer u een logo, afbeelding of reclameboodschap op een raam wilt bevestigen kiest u voor de bedrukte raamstickers van Drukwerknodig. U kunt raamstickers laten drukken in veel verschillende standaardmaten, maar uiteraard is maatwerk mogelijk. Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder bij het maken van uw raamsticker!

Welke materiaalopties zijn er?

Raamstickers zijn uitstekende binnen- en buitenreclame en geschikt voor langdurig of tijdelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo op een winkeldeur, bestelbus of raam of gebruik de raambedekking ter promotie van speciale acties of evenementen. Omdat we bij Drukwerknodig uw raamsticker drukken in onze eigen digitale drukkerij hebben we volledig zicht op het productieproces en kunnen we optimale kwaliteit, de beste service en snelle levertijden garanderen.

Onze stickers van vinyl polymeer zijn UV- en waterbestendig en dus zeer geschikt voor buitengebruik, maar we printen ook stickers op monomeer speciaal voor gebruik binnen. Onze stickers zijn te gebruiken op vrijwel iedere ondergrond en verkrijgbaar in de volgende materialen:

-    Easydot
-    Penstick
-    Wit vinyl Monomeer grijze backing (binnengebruik)
-    Wit vinvyl Polymeer grijze backing (binnen- & buitengebruik) 
-    Wit vinyl Polymeer witte backing (binnen- & buitengebruik) 
-    Wit vinyl Monomeer witte backing (binnengebruik) 

Wilt u graag meer weten of wilt u kijken welk materiaal het meest geschikt is voor uw ontwerp? Onder het kopje 'Opties' vindt u informatie over de verschillende materialensoorten.Ook kunnen we de raamstickers optioneel van glans- of matlaminaat voorzien voor een extra stijlvolle finish. Bij Drukwerknodig printen we raamstickers snel, kwalitatief hoogwaardig en goedkoop!

Zelf een raamsticker ontwerpen

In een aantal eenvoudige stappen kunt u snel en gemakkelijk uw eigen raamsticker ontwerpen:

Stap1: Open onze Online Editor.
Stap 2: Kies het gewenste formaat
Stap 3: Upload de foto of afbeelding die als raamsticker wilt laten drukken
Stap 4: Klik op ‘bestellen’ en u bent klaar!

Na het voltooien van uw bestelling nemen wij uw order meteen in productie en beginnen we dezelfde dag nog met het printen van uw raamstickers!

Uw eigen ontwerp kunt u natuurlijk ook zelf  aanleveren volgens onze aanleverspecificaties. U kunt de PDF door ons laten controleren om er zeker van te zijn dat uw raamsticker precies zo wordt gedrukt zoals u in gedachten heeft.

Heeft u vragen, speciale wensen of komt u er niet uit? Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag verder. Met de bedrukte raambedekking van Drukwerknodig trekt u gegarandeerd de juiste aandacht!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
20 x 20 cm € 2,13
30 x 20 cm € 2,19
30 x 40 cm € 2,38
40 x 40 cm € 2,51
50 x 70 cm € 3,12
100 x 50 cm € 3,60
100 x 100 cm € 5,20
70 x 100 cm € 4,24
A0 € 5,20
A1 € 3,60
A2 € 2,80

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Raamstickers. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Raamstickers

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Easydot wit Easydot is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen door de bubbeltjes lijmlaag.
Penstick Penstick is statisch hechtend folie zonder lijmlaag. Penstick kan van binnen aangebracht worden en het beeld naar buiten tonen.
Wit vinyl Monomeer Grijze backing (geschikt voor binnen) Monomeer is stugger dan polymeer en is geschikt voor platte oppervlakken. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden. Dit is om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden en is hierdoor dus langer houdbaar. Monomeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Wit vinyl Polymeer Grijze backing (geschikt voor binnen en buiten) Polymeer vinyl kan vervormen door hitte en kan daardoor op bolle oppervlakken aangebracht worden. Het is ook beter bestand tegen weersomstandigheden in vergelijking met monomeer vinyl. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden. Polymeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Wit vinyl Polymeer Witte backing (geschikt voor binnen en buiten) Polymeer vinyl kan vervormen door hitte en kan daardoor op bolle oppervlakken aangebracht worden. Het is ook beter bestand tegen weersomstandigheden in vergelijking met monomeer vinyl. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden. Polymeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Wit vinyl Monomeer Witte backing (geschikt voor binnen) Monomeer is stugger dan polymeer en is geschikt voor platte oppervlakken. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden. Dit is om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden en is hierdoor dus langer houdbaar. Monomeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Afwerking Beschrijving
Geen Standaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Enkelzijdig glanslaminaat Enkelzijdig beschermende laminaatlaag met glanzende afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
Enkelzijdig matlaminaat Enkelzijdig beschermende laminaatlaag met matte afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen

Gerelateerde producten

posters-drukken

Posters

v.a. € 0,74 - € 2,45 per stuk
raambord-bedrukken

Raamborden

v.a. € 14,98 - € 17,12 per stuk
stickers-bedrukken

Stickers

vanaf € 1,89
stickers-op-vel

Stickers op vel

v.a. € 3,00 - € 5,50 per stuk