Raamsticker

  • Diverse formaten en papiersoorten
  • Premium stickermateriaal
  • In elke gewenste vorm te snijden
  • Voor binnen- en buitengebruik
vanaf € 2,13
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Raamsticker

  • Diverse formaten en papiersoorten
  • Premium stickermateriaal
  • In elke gewenste vorm te snijden
  • Voor binnen- en buitengebruik
vanaf € 2,13

Direct maken

Maak een eigen design in onze online editor of upload uw drukklare PDF-bestanden en stel uw product samen.

Prijs berekenen

Stel uw product samen, bereken uw prijs en upload uw bestanden (dit kan achteraf).

Direct uw raamsticker samenstellen

Omschrijving

Raamsticker bedrukken

Raamstickers zijn uitstekende binnen- en buitenreclame en geschikt voor langdurig of tijdelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo op een winkeldeur, bestelbus of raam of gebruik ze ter promotie van speciale acties of evenementen. Bij Drukwerknodig.nl heeft u een ruime keuze aan papiersoorten, formaten en afwerkingsopties.

Onze stickers van vinyl polymeer zijn UV- en waterbestendig en dus zeer geschikt voor buitengebruik, maar we bieden ook stickers van monomeer speciaal voor binnen. Onze stickers zijn te gebruiken op vrijwel iedere ondergrond. Heeft u vragen, speciale wensen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren professionals denkt graag mee over uw creatieve concept en helpt u direct verder.

Snel en voordelig stickers bestellen

Bij Drukwerknodig.nl drukken we al onze producten in eigen huis. Hierdoor bieden we optimale kwaliteit, de beste service, voordelige prijzen en snelle levertijden. Via onze website stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen en de prijs wordt automatisch voor u berekend. Lever uw bestand aan en wij nemen uw raamstickers gelijk in productie! U kunt meteen beginnen met bestellen.

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
20 x 20 cm € 2,13
30 x 20 cm € 2,19
30 x 40 cm € 2,38
40 x 40 cm € 2,51
50 x 70 cm € 3,12
100 x 50 cm € 3,60
100 x 100 cm € 5,20
70 x 100 cm € 4,24
A0 € 5,20
A1 € 3,60
A2 € 2,80

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Easydot Easydot is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen door de bubbeltjes lijmlaag.
Penstick Penstick is statisch hechtend folie zonder lijmlaag. Penstick kan van binnen aangebracht worden en het beeld naar buiten tonen.
Wit vinyl Monomeer Grijze backing (geschikt voor binnen) Monomeer is stugger dan polymeer en is geschikt voor platte oppervlakken. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden. Dit is om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden en is hierdoor dus langer houdbaar. Monomeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Wit vinyl Polymeer Grijze backing (geschikt voor binnen en buiten) Polymeer vinyl kan vervormen door hitte en kan daardoor op bolle oppervlakken aangebracht worden. Het is ook beter bestand tegen weersomstandigheden in vergelijking met monomeer vinyl. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden. Polymeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Wit vinyl Polymeer Witte backing (geschikt voor binnen en buiten) Polymeer vinyl kan vervormen door hitte en kan daardoor op bolle oppervlakken aangebracht worden. Het is ook beter bestand tegen weersomstandigheden in vergelijking met monomeer vinyl. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden. Polymeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Wit vinyl Monomeer Witte backing (geschikt voor binnen) Monomeer is stugger dan polymeer en is geschikt voor platte oppervlakken. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden. Dit is om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden en is hierdoor dus langer houdbaar. Monomeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Afwerking Beschrijving
Geen Standaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Enkelzijdig glanslaminaat Enkelzijdig beschermende laminaatlaag met glanzende afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
Enkelzijdig matlaminaat Enkelzijdig beschermende laminaatlaag met matte afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen