Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Ronde stickers bedrukken

 • Verschillende soorten en formaten
 • Snelle levertijden
 • Eigen design
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
v.a. € 0,88 - € 2,34 per stuk
Product samenstellen

Bij Drukwerknodig kunt u verschillende soorten groot formaat ronde stickers bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan het Easydot  of Penstick stickermateriaal. Ontwerp uw eigen stickers nu!

Bent u op zoek naar DTF stickers?

Product samenstellen

Direct uw stickers (rond) samenstellen

Omschrijving

Ronde stickers bedrukken

Bent u aan het kijken voor een voordelige drukkerij om uw ronde stickers te bedrukken? Laat uw bedrijfslogo of een ander design dan snel afdrukken bij Drukwerknodig. Om uw stickers het mooiste naar voren te laten komen hebben wij alle unieke opties en formaten opgenomen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de polymeer stickers die u voor een hele lange periode kan gebruiken. Of natuurlijk de populaire Easydot stickers. Deze stickers kunt u gemakkelijk plaatsen, herpositioneren en zonder enige lijmresten weer afhalen.

Bij Drukwerknodig staat kwaliteit en levering garant. Samen met ons deskundig personeel zorgen wij ervoor dat al uw producten gemaakt worden met uiterste zorg. Daarnaast bedrukken wij in eigen huis met de nieuwste Kodak drukpersen. Al uw bedrukte stickers zullen hierdoor voorzien zijn van een hoge kleurrechtheid en scherpte.

Heeft u vragen of andere wensen voor uw product? Ons klantenservice team staat iedere dag weer klaar om u verder te helpen. Neem dan contact met ons op!
 

Verschillende soorten en formaten

U wilt natuurlijk bedrukte stickers die het mooiste naar voren komen op uw ondergrond. Daarom hebben wij verschillende soorten en opties in ons assortiment opgenomen waar u uit kan kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende opties:

 • Wit polymeer: ook wel ‘zelfklevend vinyl’ is een mooie optie als u voor duurzaamheid gaat. Dit materiaalsoort gaat lang mee en is dus uiterst geschikt voor uw pand, winkel of zelfs huis. 
 • Easydot (transparant en wit): deze stickersoort is een succes rondom de hele wereld. Doordat het materiaal voorzien is van vinyl met een speciale belijming constructie, zorgt dit ervoor dat u de bedrukte stickers makkelijk kunt herplaatsen zonder dat er resten van lijm overblijven. De Easydot stickers kunnen ook gemakkelijk gebruikt worden op verschillende oppervlaktes. Denk bijvoorbeeld aan uw vloer, muur of zelfs raam.
 • Krijtbord: onze krijtbord stickers lijken erg veel op het klassieke schoolbord materiaal. Echter bevatten onze bedrukte krijtbord stickers ook een Easydot belijming. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk verwijderen en weer opplakken.
 • Penstick: ook wel statisch hechtende stickers genoemd, worden veel gebruikt op ramen door het opladende effect. Dit materiaalsoort is eveneens makkelijk te verwijderen.
 • Transparant (mat en glans): transparante stickers zijn erg populair en worden vaak gebruikt als etiket op ramen en andere doorzichtige ondergronden. Wij bedrukken uw transparante stickers op full-color met keuze uit een matte of glanzende afwerking.
   

Zelf ronde stickers ontwerpen en drukken

Bij Drukwerknodig kunt u ervoor kiezen om zelf uw bestanden aan te leveren of om uw bestanden via onze handige Online Editor te ontwerpen. Het voordeel hiervan is dat u niet meer om hoeft te kijken naar de aanleverspecificaties. Het enige wat u hoeft te doen is de volgende stappen te voltooien:

 1. Ga naar onze Online Editor
 2. Maak een keuze uit onze opties en formaten
 3. Upload of design uw bedrukte stickers met teksten of andere decoraties
 4. Voltooi de bestelling. Uw stickers zullen gelijk bedrukt worden in onze productie!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
60 x 60 cm€ 24,94 (5 stuks)
60 x 100 cm€ 29,02 (5 stuks)
70 x 70 cm€ 27,15 (5 stuks)
70 x 100 cm€ 30,72 (5 stuks)
110 x 110 cm€ 39,36 (5 stuks)
4,5 x 4,5 cm€ 11,72 (5 stuks)
4,8 x 7,0 cm€ 11,75 (5 stuks)
9,5 x 9,5 cm€ 11,83 (5 stuks)
9,5 x 14,5 cm€ 11,91 (5 stuks)
14 x 14 cm€ 11,99 (5 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Ronde stickers. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Ronde stickers

Opties

Opties

MateriaalsoortBeschrijving
Easydot witEasy dot wit zelfklevend vinyl heeft een zogenaamde dotbelijming, dit zorgt ervoor dat er luchtkanalen in de lijm ontstaan. Waardoor je de sticker makkelijk kan aanbrengen zonder luchtbubbels en het is ook weer gemakkelijk te verwijderen of te herpositioneren! Ideaal voor binnengebruik of kortdurende buitentoepassingen.
Laminaat glansDoorzichtige glanzende sticker, geschikt voor langdurige toepassingen op vlakke en lichtgebogen ondergronden, zowel voor binnen als voor buiten. Buitenkant plakken is buitenkant lezen gewoon beeld. Binnenkant plakken is buitenkant lezen beeld spiegelen.
Laminaat matDoorzichtige matte sticker, geschikt voor langdurige toepassingen op vlakke en lichtgebogen ondergronden, zowel voor binnen als voor buiten. Buitenkant plakken is buitenkant lezen gewoon beeld. Binnenkant plakken is buitenkant lezen beeld spiegelen.
PenstickPenstick is statisch hechtend folie zonder lijmlaag, uitermate geschikt voor een gladde ondergrond zoals glas. Penstick kan van binnen aangebracht worden en het beeld naar buiten tonen. Penstick is makkelijk te verwijderen en herbruikbaar, ideaal voor seizoensgebonden acties! Kan zowel binnen- als buiten worden worden gebruikt.
Wit vinyl Polymeer Witte backing (geschikt voor binnen en buiten)Polymeer vinyl kan vervormen door hitte en kan daardoor op bolle oppervlakken aangebracht worden. Het is ook beter bestand tegen weersomstandigheden in vergelijking met monomeer vinyl. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden. Polymeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Laminaat afwerkingBeschrijving
GeenStandaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Enkelzijdig glanslaminaatEnkelzijdig beschermende laminaatlaag met glanzende afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
Enkelzijdig matlaminaatEnkelzijdig beschermende laminaatlaag met matte afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

Vloersticker-drukken

Vloersticker

v.a. € 3,78 - € 4,06 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,77 - € 4,58 per stuk
stickers-op-vel

Stickers (op vel)

v.a. € 3,31 - € 6,35 per stuk