Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Stickers op vel drukken

  • Diverse vormen en formaten
  • Grote en kleine oplages
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Stickers van vinyl of papier
v.a. € 3,31 - € 6,35 per stuk
Product samenstellen

Ontwerp uw eigen stickers en laat ze snel, voordelig en professioneel drukken! We bieden stickervellen aan in grote en kleine oplages, zeer voordelig al vanaf 5 vellen.

Bent u op zoek naar DTF stickers?

Product samenstellen

Direct uw stickers (op vel) samenstellen

Omschrijving

Stickers drukken

Bij Drukwerknodig kunt gemakkelijk en snel stickers op vel laten drukken. Dit zijn meerdere stickers op één vel, verkrijgbaar in formaten en vormen. Ze zijn al per 5 stickervellen te bestellen. Stickers zijn in te zetten als promotiemateriaal, etiketten, sluitstickers, labels - er zijn vele toepassingen denkbaar! 

We drukken uw stickers op Jac Serilux, een hoogwaardige papiersoort met een hoge scheurweerstand. U heeft de keuze uit stickers van papier (Jac Script) en vinyl (Jack Serilux). Vinyl stickers zijn ook geschikt voor buitengebruik. De stickers zijn geschikt voor vlakke en vetvrije ondergronden en worden met een hoge kleurechtheid gedrukt op een A4 vel. De stickers zijn snel gemakkelijk van het vel te verwijderen, blijven goed plakken en vallen gegarandeerd op!

Stickers printen in verschillende formaten en vormen

Zelf stickers maken? Onze stickervellen zijn verkrijgbaar in de volgende standaardformaten: 20x20, 30x30, 40x40 en 50x50 mm. U kunt hiernaast kiezen uit een ovalen, vierkante of ronde stickers, ideaal als etiket. U vindt de verschillende vormen onder het kopje thema’s in onze handige online editor. Hier kunt u snel en gemakkelijk uw eigen stickers ontwerpen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen bestanden aan leveren en de PDF door ons laten controleren. Zo bent u er zeker van dat uw bedrukte stickers geheel naar wens worden geleverd!

Bent u op zoek naar grote stickers in een kleine of grote oplage? Dan zijn onze losse stickers zeer geschikt. Tevens bieden wij raamstickers aan, speciaal geschikt voor buitengebruik op bijvoorbeeld auto's of winkelruiten.

Snel en goedkoop stickers bestellen

Bij Drukwerknodig.nl maken we al onze producten in eigen huis. Hierdoor hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind en staan we garant voor optimale kwaliteit, de beste service, voordelige prijzen en snelle levertijden.

Uw eigen stickers bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerknodig.nl. Via onze website selecteert u de gewenste opties en de prijs wordt automatisch berekend. Upload uw bestanden of begin meteen met stickers maken in onze online editor. Nadat u uw bestelling heeft voltooid beginnen we meteen met het printen van uw stickervellen!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
20 x 20 mm€ 31,77 (5 stuks)
30 x 30 mm€ 31,77 (5 stuks)
40 x 40 mm€ 31,77 (5 stuks)
50 x 50 mm€ 31,77 (5 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Stickers op vel. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Stickers op vel

Opties

Opties

FiguurBeschrijving
Ovaal-
Rond-
Vierkant-
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand drukklaar maken (+€29,95)Het bestand is niet gemaakt volgens de aanleverspecificaties. Wij maken de PDF drukklaar voor u.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
PapiersoortBeschrijving
Vinyl stickermateriaalZelfklevend PVC vinyl, wit, glanzend, permanent klevend, UV- en waterbestendig
Papier stickermateriaalZelfklevend papier, houtvrij, wit, ongestreken, glad. Beschikt over het FSC® keurmerk.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

UV DTF bedrukking

DTF-UV bedrukking

v.a. € 0,12 - € 5,60 per stuk
ronde-stickers-drukken

Stickers (rond)

v.a. € 0,88 - € 2,34 per stuk
Vloersticker-drukken

Vloersticker

v.a. € 3,78 - € 4,06 per stuk