Stickers op vel

  • Diverse vormen en formaten
  • Grote en kleine oplages
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Stickers van vinyl of papier
vanaf € 11,00
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Stickers op vel

  • Diverse vormen en formaten
  • Grote en kleine oplages
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Stickers van vinyl of papier
vanaf € 11,00

Ik lever mijn eigen bestanden aan

Plaats eerst uw bestelling en lever uw eigen bestanden aan.

Prijs berekenen

Stel uw product samen, bereken uw prijs en upload uw bestanden (dit kan achteraf).

Direct uw stickers op vel samenstellen

Omschrijving

Stickers op vel drukken

Ontwerp uw eigen stickers en laat ze snel, voordelig en professioneel drukken bij Drukwerknodig.nl. We bieden stickervellen aan in grote en kleine oplages, al vanaf 5 vellen. Gebruik ze bijvoorbeeld als promotiemiddel of als sluitsticker, label of etiket.

We drukken uw stickers op Jac Serilux, een hoogwaardige papiersoort met een hoge scheurweerstand. U heeft de keuze uit stickers van papier (Jac Script|) en vinyl (Jack Serilux). Vinyl stickers zijn ook geschikt voor buitengebruik. De stickers zijn geschikt voor vlakke en vetvrije ondergronden en worden met een hoge kleurechtheid gedrukt op een A4 vel. De stickers zijn snel gemakkelijk van het vel te verwijderen en vallen gegarandeerd op!

De stickervellen zijn in een viertal standaardformaten beschikbaar: 20x20, 30x30, 40x40 en 50x50 mm. U kunt kiezen uit een ovalen, vierkante of ronde sticker, ideaal als etiket of als promotiemateriaal.

Bent u op zoek naar grote stickers in een kleine of grote oplage? Dan zijn onze losse stickers zeer geschikt. Tevens bieden wij raamstickers aan, speciaal geschikt voor buitengebruik op bijvoorbeeld auto's of winkelruiten.

Snel en goedkoop stickers bestellen

Bij Drukwerknodig.nl maken we al onze producten in eigen huis. Hierdoor hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind en staan we garant voor optimale kwaliteit, de beste service, voordelige prijzen en snelle levertijden.

Uw eigen stickers bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerknodig.nl. Via onze website selecteert u de gewenste opties en de prijs wordt automatisch berekend. Nadat u uw bestanden heeft geupload nemen wij uw order direct in productie.

Heeft u vragen, speciale wensen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder via chat, e-mail of telefoon.

Formaten, vormen en materiaal

De stickervellen (vergelijkbaar met stickers op rol) zijn in een viertal standaardformaten beschikbaar: 20x20, 30x30, 40x40 en 50x50 mm. Dit betekent ook dat het aantal stickers per vel varieert van tussen de 80 en 15 stickers. Kies vervolgens je figuur. U kunt kiezen uit een ovalen, vierkante of ronde sticker; ideaal als etiket of als promotiemateriaal!

Als onze stickers op vel worden gedrukt op het papiersoort Jac Serilux. De papiersoort heeft een hoge scheurweerstand en heeft een relatief goede stabiliteit qua levensduur. De kleuren van uw ontwerp zullen met een hoge kleurechtheid afgedrukt worden. Jac Serilux wordt vaak gebruikt bij de productie van professionele etiketten.

Raamstickers en losse stickers maken

Losse stickers: Met onze grote losse stickers word u gegarandeerd gezien! Wij bieden de grote stickers in verschillende standaardformaten aan, maar u kunt ook kiezen voor maatwerk. De standaardformaten beginnen vanaf A2. Mocht u dus losse kleine stickers willen, voer dan je eigen afmetingen in en de prijs wordt automatisch voor u berekend.

Raamstickers: Onze raamstickers zijn ideaal op uw bedrijfsauto of winkelruimte te voorzien van een eigen logo, afbeelding of tekst. De bedrukte raamstickers worden in eigen huis geproduceerd in verschillende formaten en materialen. De raamstickers voor buiten en binnen zijn UV- en weersbestendig. Fleur uw bedrijfspand of auto op met de raamstickers van Drukwerknodig.nl!

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
20 x 20 mm € 11,00
30 x 30 mm € 11,00
40 x 40 mm € 11,00
50 x 50 mm € 11,00

Opties

Opties

Figuur Beschrijving
Ovaal -
Rond -
Vierkant -
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF drukklaar maken (+€29,95) De PDF is niet gemaakt volgens de aanleverspecificaties. Wij maken de PDF drukklaar voor je.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Papiersoort Beschrijving
Jac serilux (vinyl sticker) -
Jac script (papier sticker) -

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen