Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Vloerstickers drukken

 • Eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen
 • Opvallend promotiemiddel
 • Haarscherpe full color bedrukking
 • Scherpe prijs!
v.a. € 3,78 - € 4,06 per stuk
Product samenstellen

Wilt u vloerstickers drukken voor bijvoorbeeld uw winkel, horecazaak of bedrijf? Met de full-color bedrukte vloerstickers van Drukwerknodig valt u gegarandeerd op. Mensen kunnen er niet overheen lopen, zonder een blik te werpen op uw boodschap! U kunt al vloerstickers drukken vanaf 1 exemplaar voor €4,06!

Bent u op zoek naar DTF stickers?

Product samenstellen

Direct uw vloersticker samenstellen

Omschrijving

Wat is een vloersticker?

U bent ze vast wel eens tegengekomen in de supermarkt: bedrukte vloerstickers. Een vloersticker is gemaakt van wit gestructureerde monomeer pvc-folie dat haarscherp en full-color te bedrukken is. De folie is voorzien van een speciale Easy Dot-lijm waardoor deze eenvoudig luchtbelvrij op de meest gladde vloeroppervlakken is aan te brengen.

Bij Drukwerknodig kunnen we vloerstickers drukken in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor weten we zeker dat u de kwaliteit ontvang, die u van ons mag verwachten. Daarnaast heeft u ze ook nog eens zeer snel in huis!

Verschillende materiaalsoorten

Bij Drukwerknodig heeft u de keuze uit twee materiaalsoorten:

 • Transparante vloerstickers: Deze stickers schijnen een door zodat het vloeroppervlak nog net zichtbaar is.
 • Witte vloerstickers zijn niet transparant en hebben een witte achtergrond. Uiteraard kunt u deze in uw ontwerp een andere achtergrondkleur geven.

U kunt beide materialen vloerstickers binnen gebruiken. Zet ze bijvoorbeeld in als promotiemiddel voor een speciale actie of een evenement!

Onze formaten

U kunt bij ons vloerstickers drukken in een van de volgende formaten:

 • 100x100 centimeter
 • 150x150 centimeter
 • 100x30 centimeter

Uiteraard is het ook mogelijk om uw vloerstickers en aan andere vorm of maat te snijden. Hiervoor kunt u bij de eerste stap kiezen voor maatwerk. Ook kunt u bij stap 4 kiezen voor contoursnijden. Uw ontwerp wordt dan door onze snijmachines van Zünd uitgesneden.

Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Neem dan contact met ons op. Ons team van professionals denkt graag mee met uw creatieve concept. Zo bent u verzekerd dat uw vloerstickers perfect naar wens bij u terecht komen.

Vloerstickers bestellen

In onze online editor kunt u gemakkelijk uw eigen vloerstickers ontwerpen en bestellen. Kies hier eerst uw gewenste formaat uit en upload uw foto’s, afbeeldingen of logo. Vervolgens kunt u uw project tussentijds opslaan, of direct bestellen.

Het is ook mogelijk om uw vloerstickers te ontwerpen in Adobe InDesign. Houd hierbij rekening met de aanleverspecificaties. Aan elke kant dient u 3mm afloop toe te voegen. Voor onze standaardformaten kunt u speciale sjablonen downloaden. Twijfelt u aan de kwaliteit van uw ontwerp? Dan kunt u uw pdf voor een kleine meerprijs laten controleren door een van onze professionele vormgevers.

Waarom Drukwerknodig?

U heeft een groot aantal voordelen wanneer u vloerstickers bestelt bij Drukwerknodig:

 • Opvallend promotiemiddel
 • Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen
 • Haarscherpe full-color bedrukking
 • Al vanaf 1 exemplaar te bestellen
 • Zeer scherpe prijs

Heeft u vragen, speciale wensen of komt u er niet uit? Onze vriendelijke klantenservice staat voor u klaar en helpt u direct verder bij het maken van uw vloersticker!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
100 x 100 cm€ 13,36
150 x 150€ 29,94
100 x 30 cm€ 4,06
Maatwerk€ 0,13
Rond 20 x 20 cm€ 8,06
Rond 40 x 40 cm€ 9,68
Rond 60 x 60 cm€ 12,35
Rond 100 x 100 cm€ 20,86

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Vloerstickers. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Vloerstickers

Opties

Opties

MateriaalsoortBeschrijving
Vloersticker transparantVloersticker
Vloersticker witVloersticker
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde.
ContoursnijdenBeschrijving
GeenRechthoekige snijvorm. Er wordt geen contour gesneden.
ContoursnijdenMet onze snijmachines van Zünd kunnen we nagenoeg elke contour of uitsnede maken.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
stickers-op-vel

Stickers (op vel)

v.a. € 3,31 - € 6,35 per stuk