Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Stickers maken

Wilt u stickers maken? Bij Drukwerknodig kunt u snel en eenvoudig zelf stickers maken in onze handige online editor!

  • Premium stickermateriaal
  • Eenvoudig zelf ontwerpen in onze handige online editor
  • Losse stickers of stickers op vel
  • Spoedlevering mogelijk!
Stickers ontwerpen
stickers-maken

Stickers in alle vormen en maten

Stickers maken? Bij Drukwerknodig hebben we een ruim assortiment aan stickers in verschillende formaten en materialen.

Onze losse stickers zijn van zelfklevend vinyl en kunnen full color worden bedrukt. Naast onze standaardformaten kunnen we de stickers in vrijwel iedere denkbare vorm en maat snijden. Laat uw creativiteit de loop en creëer uw eigen, unieke stickermateriaal! Lever uw drukklare PDF aan of begin meteen met ontwerpen in onze handige online editor.

We drukken stickers zeer voordelig in kleine en grote oplages. Bent u op zoek naar een kleiner formaat stickers? Dan zijn onze stickers op vel zeer geschikt. Ook bieden we raamstickers aan, speciaal geschikt voor buitengebruik op bijvoorbeeld auto's of winkelruiten!

stickers-ontwerpen

Zelf stickers maken met behulp van onze online editor

In onze handige online editor ontwerp u gemakkelijk uw eigen sticker. U doorloopt de volgende stappen: 

Stap1: Open onze Online Editor.
Stap 2: Upload de afbeelding of foto die u wilt gebruiken voor uw ontwerp.
Stap 3: Voeg eventueel tekst, een template of andere decoraties toe.
Stap 4: Sla uw project op om er laten verder aan te werken, of bestel uw stickers direct! Wij nemen uw order vervolgens gelijk in productie.

stickers-bedrukken

Stickers maken: los of op vel

Onze losse stickers zijn van zelfklevend vinyl. Onze standaardformaten voor losse stickers zijn A0, A1, A2 en 70x100cm, maar we kunnen de stickers in vrijwel iedere denkbare vorm en maat snijden. Unieke vormen en formaten zijn dus ook mogelijk! 

Ook kunt u stickervellen laten drukken. Dit zijn meerdere stickers op één vel, waarbij u de keuze heeft uit uit stickers van papier (Jac Script) en vinyl (Jack Serilux).

Ze zijn verkrijgbaar in formaten en vormen en al per 5 stickervellen te bestellen. Stickers op vel zijn in te zetten als promotiemateriaal, etiketten, sluitstickers, labels - er zijn vele toepassingen denkbaar! 

stickers-op-vel-ontwerpen

Snel, professioneel en voordelig stickers printen in onze eigen digitale drukkerij

Omdat we al onze stickers drukken in onze eigen digitale drukkerij, hebben we volledig zicht op het productieproces en kunnen we optimale kwaliteit, de beste service en snelle levertijden garanderen. 

Bestel uw stickers vandaag en u heeft ze razendsnel in huis – spoedlevering is mogelijk! Heeft u vragen of speciale wensen? Onze vriendelijke klantenservice staat voor u klaar en helpt u meteen verder!

stickers-drukken