Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Stickers ontwerpen

Stickers ontwerpen bij Drukwerknodig is erg eenvoudig te doen in onze eigen online editor. U kunt uw stickers ontwerpen als losse stickers maar ook op een vel met meerdere stickers. Er zijn verschillende vormen om uw sticker op te ontwerpen.

  • Premium materiaal
  • Eenvoudig zelf ontwerpen in onze handige online editor
  • Losse stickers of op vel
  • Spoedlevering mogelijk
Start direct
stickers-ontwerpen

Zelf stickers ontwerpen

Stickers ontwerpen bij Drukwerknodig kan zeer voordelig en in kleine- en grote oplages. Wilt u zelf stickers ontwerpen op een klein formaat? Dan kunt u het beste gaan voor de stickers op vel. U bent dan het voordeligst uit. Uw kunt zelf uw stickers ontwerpen in de editor en kiezen welk formaat u wilt gebruiken. Heeft u uw ontwerp al klaar staan om te bestellen? Lever dit dan aan volgens de aanleverspecificaties en wij gaan meteen voor u aan de slag.

Stickers ontwerpen in de online editor

Wilt u uw stickers ontwerpen in de online editor? Dat kan erg eenvoudig door de volgende stappen te volgen:

Stap1: Open de Online Editor.
Stap 2: Kies het formaat van de stickers 
Stap 3: Upload de foto(‘s), het logo of de tekst die u als stickers wilt laten printen
Stap 4: Klik op ‘bestellen’ en voltooi het bestelproces. Wij nemen uw order vervolgens gelijk in productie!
U kunt uw ontwerp natuurlijk ook zelf aanleveren volgens onze aanleverspecificaties. Wanneer u zelf een pdf aanlevert, kunt u deze door ons laten controleren om er zeker van te zijn dat uw stickers helemaal naar wens worden geleverd.

Stickers drukken in een ander formaat?

Stickers drukken in een andere vorm of formaat dan wij aanbieden op onze website? Dat kan natuurlijk ook. Drukwerknodig is dé specialist in maatwerk en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kunnen we samen kijken wat we voor u kunnen doen.